x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Omagiu la căpătâi

Omagiu la căpătâi

18 Sep 2009   •   00:00

Actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel s-au numărat printre cei care au venit joi, la Biserica Icoanei din Capitală, să îi aducă un ultim omagiu actorului Nicu Constantin, decedat marţi, după o lungă suferinţă.



Trupul neînsufleţit al actorului Nicu Constantin, decedat marţi, la vârsta de 70 de ani, a fost depus în jurul orei 11:30 la Biserica Icoanei din Bucureşti. "Soţul meu, Puiu Maximilian, spunea «S-a adunat o trupă formidabilă acolo în cer. Şi s-a dus şi el să le scrie texte»", a spus Stela Popescu, căreia Nicu Constantin i-a fost coleg la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală. De asemenea, au mai venit să îi aducă un ultim omagiu lui Nicu Constantin câteva zeci de persoane, printre care s-au numărat actorul Mircea Albulescu şi ambasadorul Albaniei la Bucureşti, Dashnor Dervishi.

Născut la 31 iulie 1939 la Eforie Sud, judeţul Constanţa, Nicu Constantin a decedat marţi, în urma unui stop cardiorespirator, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

×
Subiecte în articol: arte