x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Patru trupe la Bucureşti

Patru trupe la Bucureşti

de Alex Revenco    |    07 Sep 2007   •   00:00
Patru trupe la Bucureşti

In ţara cangurilor, Asleep in The Park, Konqistador, Beki and the Bullets şi Gecko Roman sunt cele mai apreciate tinere formaţii. Pentru prima oară vin in Europa, iar turneul lor include şi Romănia.

In ţara cangurilor, Asleep in The Park, Konqistador, Beki and the Bullets şi Gecko Roman sunt cele mai apreciate tinere formaţii. Pentru prima oară vin in Europa, iar turneul lor include şi Romănia.

Lansat la 31 august in clubul Revolver Upstairs din Melbourne, "Xoxo Tour ’07" este un eveniment internaţional de muzică live care va parcurge Australia, Olanda, Germania, Cehia, Polonia, Romănia, Rusia, Turcia şi nu numai. Pe lăngă formaţiile australiene la concertul de la Bucureşti va evolua Deka Dens, formaţie construită in jurul lui Becky Elian, o fată pe căt de frumoasă, pe atăt de talentată, născută la Londra. Concertul va avea loc la 28 septembrie, in club Suburbia din Bucureşti, incepănd cu ora 21:00. Iată o prezentare a trupelor, făcută de Tavi Nata, organizatorul concertului. "Beki & The Bullets au un sound pop cu ritmuri foarte electrizante, căt să vă facă să dansaţi."

Diversitate. Incep să fie in atenţia internaţională, fiind luaţi deja sub aripa producătorului lui Jamiroquai. Konqistador căntă ceea ce se poate chema un avant garde-evil-electro-rock, un amalgam de genuri şi influenţe de o diversitate scandaloasă, dar fără compromisuri. Gecko Roman Project, trupă australiană cu ceva infuzie de vitalitate turcească. Au un repertoriu stilistic foarte divers, de la căntece tradiţionale pănă la muzica contemporană, cu accente de reggae, ska, funk, jazz and dancehall, tocmai pentru că celebrează unitatea prin diversitate.

Indie rock din Melbourne

Asleep in the Park e o trupă de indie-rock, originară din Melbourne, infiinţată in 2004, cănd a apărut şi senzaţionalul album de debut, "Sky Caves". Muzica are un sound mai aspru, temele lor explorează atăt lumea trăirilor interioare, căt şi realităţile sociale. Organizatorii garantează că n-o să puteţi fi indiferenţi şi o să rămăneţi intr-un fel sau altul cu "pata pusă" pe Asleep in the Park. Formaţia este alcătuită din Llara Goodall - tobe, Martin Ackerly - chitară, vocal, Naomi Brockenshire - bass, vocal, Maxine Harman - claviaturi, vocal. Inainte de concertul de la Bucureşti, Naomi a lansat următoarea invitaţie: Get ready to dance, get ready to sing, because Asleep in the Park is coming!

×
Subiecte în articol: culture club