x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Petrecere ca-n filme!

Petrecere ca-n filme!

23 Sep 2004   •   00:00

Incepand de joi, de la ora 22:00 Antena 1 revine la la traditia petrecerilor de succes care celebreaza lansarea filmelor de mare clasa! Cu ocazia lansarii in exclusivitate pe un post tv romanesc a superproductiei cu patru premii Oscar "Tigru si Dragon" clubul Bamboo va gazdui cea mai spectaculoasa petrecere a acestui sezon, o seara memorabila intr-o atmosfera de legenda chineza!

CRISTIANA STAMATESCU

DEMONSTRATII. Prezentatori vor fi: Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu si Mircea Badea (foto) Celor prezenti le vor fi oferite demonstratii de arte martiale de prima mana, momente de cantece si dansuri traditionale chinezesti, concursuri amuzante si nenumarate alte surprize. Intr-un decor superb, specific chinezesc, echipa castigatoare a medaliei de bronz la Campionatul European de Kung Fu de la Moscova va reproduce pentru invitatii Antenei 1 cele mai palpitante scene de lupta din "Tigru si Dragon". Demonstratia de arte martiale va fi urmata de un spectacol de teatru si muzica traditionala chinezeasca, sustinut de mai multi membri ai comunitatii chineze din Romania, dupa care toti cei cu reflexe rapide si inima curajoasa vor putea sa se inscrie intr-un concurs de mancat orez cu betisoarele contra, cronometru.

Primii trei finalisti vor trebui sa raspunda unor intrebari legate de filmul eveniment, abia dupa aceea vor fi impartite premiile-surpriza.

×
Subiecte în articol: arte