x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Petrecere chinezeasca la Antena 1

Petrecere chinezeasca la Antena 1

25 Sep 2004   •   00:00

Joi seara, in clubul Bamboo, Antena 1 a reluat seria petrecerilor ca-n filme. De aceasta data a fost vorba de un party chinezesc dedicat blockbuster-ului "Tigru si dragon", difuzat aseara la Antena 1.

SEBASTIAN S. EDUARD

Imbracati in costume cu croiala chinezeasca, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu si Mircea Badea au prezentat o seara in care au avut loc demonstratii de arte martiale de prima mana, momente de cantece si dansuri traditionale chinezesti.

SPECIFIC CHINEZESC. Pe scena improvizata pe malul piscinei au evoluat intr-o demonstratie de arte martiale echipa castigatoare a medaliei de bronz la Campionatul European de Kung Fu de la Moscova, dar si membri ai comunitatii chineze din Romania, care au sustinut un spectacol de musica traditionala chinezeasca.

INVITATI. La eveniment au participat multe dintre vedetele Antenei 1: Gabriela Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta, Sanda Nicola impreuna cu prietenul ei, Bogdan Negroiu, Andreea Banica si Ionut Dolanescu precum si Crina Matei, vedeta celei mai noi emisiuni a televiziunii din Baneasa - "Cei mai frumosi ani".

×
Subiecte în articol: arte