x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Precizare Vodafone

Precizare Vodafone

de Jurnalul National    |    05 Noi 2007   •   00:00

Vodafone Romănia doreşte să aducă precizări in legătură cu articolul "From Vodafone with love", apărut vineri, 2 noiembrie 2007, in Jurnalul Naţional, in paginile de Cultură - Mass-Media:

Vodafone Romănia doreşte să aducă precizări in legătură cu articolul "From Vodafone with love", apărut vineri, 2 noiembrie 2007, in Jurnalul Naţional, in paginile de Cultură - Mass-Media:

Ca sponsor principal al concertelor din seria Vodafone Best Music, Vodafone a oferit finanţarea necesară aducerii unor mari artişti internaţionali in Romănia, pe baza contractelor incheiate cu diverşi organizatori locali. Sponsorizările Vodafone au făcut ca preţul biletelor să scadă semnificativ faţă de alte ţări europene, devenind astfel accesibile şi oamenilor cu venituri mici.

In ultimii doi ani, Vodafone Romănia a colaborat cu trei agenţii organizatoare: in ordine cronologică, Emagic Entertainment (pentru concertele Depeche Mode şi Shakira), Events (Rolling Stones) şi Fundaţia Phoenix (Beyonce). Fiecare dintre agenţiile menţionate a incheiat contracte separate cu managementul artiştilor, pentru organizarea concertelor, responsabilităţile sponsorului fiind limitate la finanţarea şi promovarea evenimentelor.

Organizarea unui concert de asemenea anvergură este o provocare oriunde in lume. In Romănia, provocarea este şi mai mare, din cauza constrăngerilor de infrastructură sau logistice. In plus, sunt anumite aspecte necontrolabile, de exemplu, vremea, schimbările de ultimă oră in programul artiştilor, cozile care se formează la intrarea in stadioane atunci cănd mii de oameni vor să intre in acelaşi timp.

Vodafone crede că valoarea pe care o aduce publicului romăn prin aceste concerte este foarte mare. Ne bucurăm să vedem că, in ultimii ani, turneele mondiale de primă mănă nu se mai opresc la graniţa Romăniei şi credem că am contribuit şi noi la această deschidere.

Vodafone Best Music este un program unic, in care am investit nu numai sume importante, ci şi multă pasiune, şi vom continua să il dezvoltăm, in beneficiul clienţilor noştri şi al romănilor care apreciază experienţa unui concert live cu staruri de mare valoare.

Vă mulţumim pentru publicarea punctului nostru de vedere

Lidia Solomon, Director Corporate Communication Vodafone Romănia

×
Subiecte în articol: arte vodafone