x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale România de mâine: Tineri ambasadori

România de mâine: Tineri ambasadori

de Oana-Maria Baltoc    |    24 Oct 2009   •   00:00

Asociaţia Partenerilor Diplomaţilor Români va organiza, la 23 ianuarie, cea de-a doua ediţie a evenimentului "România de Mâine - mici ambasadori ai culturii româneşti", la Sala Mare a Ateneului Român.

Luminiţa Valentina Fătu, preşedintele APDR, speră ca în ciuda crizei financiare sponsorii să-şi manifeste şi de această dată interesul faţă de un eveniment care promovează şi răsplăteşte valorile spiritualităţii şi culturii româneşti prin copiii şi tinerii talentaţi ai României. "I-am numit mici ambasadori tocmai pentru că uneori reuşesc, graţie harului lor, să promoveze imaginea României în lume la fel de bine sau chiar mai bine decât ar face-o un diplomat de carieră", a mărturisit Luminiţa Fătu.

Prima ediţie a concertului extraordinar "România de mâine" a beneficiat de participarea dezinteresată a unor artişti precum Tudor Gheorghe, Felicia Filip, Alice Barb, Berti Barbera, George Ivaşcu, Nicolae Licareţ, care au evoluat pe scenă alături de opt copii răsplătiţi cu premii în bani, fiecare în valoare de 8.000 de lei.

×
Subiecte în articol: arte