x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Romanii au preferat, in week-end, programele Antenei!

Romanii au preferat, in week-end, programele Antenei!

20 Dec 2004   •   00:00

Mai mult spectacol este cadoul Antenei 1, in luna cadourilor, pentru telespectatori. Si dupa cum releva cifrele de audienta, telespectatorii se bucura din plin de pachetul de programe al Antenei 1, fie ca este vorba de filme, emisiuni de divertisment sau stiri.

TOP. "Divertisii", din nou preferatii telespectatorilor
Vineri seara, Mile Carpenisan a fost singurul jurnalist care a reusit sa-l intervieveze pe Miron Cozma. Cifrele de audienta inregistrate s-au incadrat si ele la categoria "performanta": 12,8% rating si 29,1% cota de piata. Imediat dupa aceea, superproductia "Pearl Harbor" a fost urmarita, de asemenea, de majoritatea telespectatorilor din mediul urban, Antena 1 inregistrand un rating de 5,9% si o cota de piata de 16,8%.

Emisiunile de mare succes ale Antenei 1 "Folclorul contraataca" si "Divertis" au fost, duminica, din nou in topul audientelor. Show-ul prezentat de Andreea Banica si Ionut Dolanescu a inregistrat o audienta de 13,1% si a avut o cota de piata de 26,4%, iar Divertis a fost cel mai urmarit program din prime-time, cu un rating de 13,6% si o cota de piata de 30,1%. Ca Antena 1 a avut cele mai urmarite show-uri duminica seara o dovedesc si cifrele inregistrate in prime-time: 12% audienta medie si 26% market share.

Intreaga luna decembrie are un program de sarbatoare pentru telespectatori, pentru ca, in aceaste zile, spectacolul este la Antena 1!

×
Subiecte în articol: arte