x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Românii s-au înghesuit la primul concert european al lui Kevin Costner

Românii s-au înghesuit la primul concert european al lui Kevin Costner

04 Oct 2009   •   00:00

Peste 1.000 de spectatori au asistat, sâmbătă seara, în ciuda frigului de afară, la concertul susţinut, la Arad, de actorul şi muzicianul Kevin Costner, alături de trupa lui "Modern West", în cadrul Festivalului Internaţional de Film Ro-IFF. Spectacolul a fost deschis de trupa locală "Narval", care a interpretat piese cunoscute din rockul internaţional.



Concertul de la Arad a fost primul din turneul european pe care actorul american îl face alături de trupa sa, acest proiect muzical fiind unul dintre visele pe care Costner şi le-a dorit transpuse în realitate.

Kevin Costner şi "Modern West" au fost întâmpinaţi cu aplauze de spectatorii veniţi la Arad. După ce a glumit cu publicul şi a spus şi câteva cuvinte în limba română, Costner şi-a început concertul în stilul clasic de country rock american. Spectacolul s-a încheiat cu binecunoscuta piesă "Mr. Tambourine Man" a lui Bob Dylan, pe care Kevin Costner a interpretat-o împreună cu publicul. Înainte de a pleca de pe scenă, actorul american a fost asaltat de fani pentru autografe.

Costner şi "Modern West" pleacă din Arad duminică spre Belgia, unde vor susţine cel de al doilea concert din cadrul turneului european.

×
Subiecte în articol: arte