x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Roşca nu vine la Realitatea

Roşca nu vine la Realitatea

de Ramona Draghici    |    28 Feb 2008   •   00:00
Roşca nu vine la Realitatea

După o lună de la plecarea lui Sorin Roşca Stănescu (foto) de la conducerea cotidianului Ziua, “Naşul” păstrează misterul noului său job.

DECLARAŢIE

 

După o lună de la plecarea lui Sorin Roşca Stănescu (foto) de la conducerea cotidianului Ziua, “Naşul” păstrează misterul noului său job. La data de 25 ianuarie, jurnalistul declara că plecarea de la Ziua “nu este o demisie, ci un transfer într-o funcţie mai importantă în cadrul grupului”. Ulterior, Roşca Stănescu preciza că anunţul funcţiei sale va fi făcut de acţionariat. Între timp, bursa zvonurilor l-a plasat în acţionariatul Realităţii Media şi ca “titular” de talk-show tot la televiziunea lui Vântu. “Infirm aceste zvonuri. Nu am acceptat nimic, acum sunt în concediu – tocmai mă pregătesc să plec cu familia în Austria”, ne-a declarat Sorin Roşca Stănescu.

Acţionariatul principal al Realitatea TV este o companie înregistrată în Cipru, Bluelink Comunicazione Limited, 55%, Federaţia Sindicatelor din Petrom, condusă de Liviu Luca, şi Compania Petromservice, potrivit Hot News.

 

PUNCTE DE SUSPENSIE. Până una, alta, se pare că la România liberă bate un vânt (nu cel de mai sus) mai aspru, de vreme ce în caseta tehnică a ziarului, în dreptul numelor şefilor de la Economic, Investigaţii şi Fotoreportaj apar... (da, ele, punctele de suspensie). Să fi rămas oare urmaşii lui Hurezeanu fără capete şi pajuri la respectivele departamente?! Am fi vrut să aflăm şi noi, numai că Turturică şi ai lui sunt “în şedinţe”… Asta o fi cheia marilor succese: şedinţele lungi şi dese. Noroc cu secretarele, care mai răspund la telefon!

×
Subiecte în articol: arte