x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sanatate cu tratamente naturiste

Sanatate cu tratamente naturiste

18 Ian 2005   •   00:00

Dupa "Descoperiti minunile lumii" si "Mari enigme ale trecutului", prestigioasa Editura americana Reader’s Digest a scos pentru piata din Romania o noua lucrare: "Sanatate cu tratamente naturiste".

CARTE. La Reader’s Digest a aparut volumul cu numarul 3
Volumul, bogat ilustrat si argumentat, vine in ajutorul celora care doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate prin intermediul tratamentelor naturiste. Materialele au un limbaj accesibil, iar punerea in pagina, ilustratia, grafica si abordarea subiectului se situeaza la nivelul lucrarilor similare din Europa Occidentala sau Statele Unite.

REMEDII. In aproape 400 de pagini, volumul listeaza peste 120 de probleme de sanatate, propunand remedii pentru prevenirea si tratarea pe cale naturala a acestor probleme; ofera informatii de specialitate despre terapiile naturiste, de la fitoterapie la presopunctura; face recomandari pentru diete, stil de viata, fitness si control al stresului, pentru o sanatate mai buna, dar si avertizeaza asupra afectiunilor care necesita interventia medicului. Atentie! Cartea nu isi propune sa substituie doctorul invatandu-va "cum sa va tratati singur". La sfarsitul fiecarui articol exista sfaturi despre momentul in care trebuie sa apelati la medic, in loc sa tratati problema de sanatate acasa, prin terapii naturiste. Pentru anumite simptome, vi se recomanda sa sunati imediat la 961 ori sa stabiliti o intalnire cu medicul de familie. Un capitol separat este destinat terapiilor: aromaterapie, homeopatie, esente florale, fitoterapie, presopunctura si shiatshu, reflexologie si chiar yoga. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte