x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sărbătoarea campionilor

Sărbătoarea campionilor

de Cristiana Stamatescu    |    29 Noi 2007   •   00:00
Sărbătoarea campionilor

Anul acesta, de Ziua Naţională a Romăniei, Antena 1 oferă tuturor romănilor şansa de a lăsa in urmă trecutul şi tot ce ii ţine in loc pentru a urca, odată pentru totdeauna, acolo unde le e locul: pe prima treaptă a podiumului, treapta campionilor!

ANTENA 1 - Ziua Naţională a Romăniei


Anul acesta, de Ziua Naţională a Romăniei, Antena 1 oferă tuturor romănilor şansa de a lăsa in urmă trecutul şi tot ce ii ţine in loc pentru a urca, odată pentru totdeauna, acolo unde le e locul: pe prima treaptă a podiumului, treapta campionilor!

Şi pentru că versurile hit-ului "MSD2" ("Mai sus de locul 2") al formaţiei Voltaj ("De prea mulţi ani noi repetăm doar un sincron / Un pas inainte şi-apoi 2 inapoi/ Orice romăn poate fi şi campion") exprimă perfect această convingere, toate vedetele Antenei 1 s-au unit pentru a transforma acest căntec intr-un adevărat imn al zilei romănilor! Videoclipul acestei melodii pline de entuziasm va debuta pe 1 Decembrie la Antena 1 şi va oferi telespectatorilor şansa de a descoperi vedetele Antenei 1 in ipostaze care le vor garanta buna dispoziţie pentru intreaga zi! Ziua Naţională va incepe la Antena 1 cu un matinal de excepţie: Mircea Badea şi Dan Capatos vor oferi romănilor un adevărat campionat de replici acide, ironii şi poante cum numai ei ştiu să facă, insă la... puterea a doua! Timp de trei ore Badea şi Capatos vor susţine cu argumente puternice şi reportaje reale faptul că: "Suntem romăni şi asta ne ocupă tot timpul".

INŢEPaTURI AMUZANTE. Deşi cel mai mare romăn este Ştefan cel Mare, inimile romănilor rezonează in ultimii ani, din motive evidente, mai degrabă la celebrele versuri "Unde eşti tu, Ţepeş, doamne, ca să pui măna pe ei...". De aceea, Antena 1 oferă de la ora 11:00 iubitorilor de film, justiţie extremă şi legendă, excepţională producţie "Vlad Ţepeş", in care celebrul actor Ştefan Sileanu şi vocea sa inconfundabilă aduc la viaţă intr-un mod de neuitat mitul acestui adevărat campion intru dreptate!

SUNT ROMĂN, DECI Ma DISTREZ. Distracţia continuă cu şi mai mult foc de la ora 16:30, cănd Aurelian Temişan demonstrează căt adevăr e in aforismul din bătrăni "Sunt romăn, deci mă distrez". Timp de două ore şi jumătate, indrăgitul artist din "Clanu’ Sprănceană" va arbitra o spectaculoasă confruntare muzicală intre celebri munteni, moldoveni şi ardeleni, fiecare echipă incercănd să demonstreze că romănii din regiunea pe care o reprezintă sunt campioni la petrecere! De 1 Decembrie, Antena 1 creează ea insăşi un campion cănd, in cadrul ştirilor din sport de la ora 20:00, va fi anunţat căştigătorul concursului pentru maşini tunate "Furios şi iute".

Â

PORŢIE DE RĂS. De la ora 20:30, telespectatorii ANTENEI 1 vor avea parte de o nouă porţie mare-mare de răs la "Noaptea erorilor". Aurelian Temişan şi Ramona Bădescu ne asigură că de data asta farsele sunt cu totul şi cu totul speciale mai ales că momentul marii finale, in care se va vota "Victima anului 2007" se apropie cu paşi repezi. Această ediţie specială va debuta in forţă cu nimeni alta decăt cu spumoasa Adriana Bahmuţeanu. Insărcinată la vremea cănd i s-a făcut farsa in şase luni, Adriana nu trebuia speriată prea tare, aşa că echipa emisiunii  a realizat o farsă mai "soft", dar care i-a stărnit reacţii puternice: un şantaj pus la cale de o ziaristă!

Animat Planet Show

Campionii satirei, adică grupul Divertis, oferă romănilor de ziua lor o ediţie specială din "Animat Planet Show". In faţa Casei Poporului, fiecare partid işi deschide un stand de distrat electoratul. PSD-ul şi-a adus echipa de clovni formată din Vanghelie, Năstase, Iliescu şi Geoană. La standul PD pot fi aplaudaţi: Boc, Videanu sau Elena Udrea făcănd contorsionism sub sloganul "Elena-i aproape goală/De Ziua Naţională". Băsescu performează şi el, etalănd numerele de iluzionism politic care l-au făcut celebru. In piaţă este organizat şi un stand pentru partide mici şi mijlocii la care Dan Voiculescu işi prezintă... antenele.

×
Subiecte în articol: arte