x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Thomas Anders de la Modern Talking

Thomas Anders de la Modern Talking

de Alex Revenco    |    03 Aug 2007   •   00:00
Thomas Anders de la Modern Talking

Măine, cel mai mare eveniment al verii de pe litoralul Mării Negre va avea loc pe pontonul Kmy’s Summer Club Mamaia, de lăngă Hotel Scandinavia, unde timp de două ore Thomas Anders va cănta marile hituri ale grupului Modern Talking.

Măine, cel mai mare eveniment al verii de pe litoralul Mării Negre va avea loc pe pontonul Kmy’s Summer Club Mamaia, de lăngă Hotel Scandinavia, unde timp de două ore Thomas Anders va cănta marile hituri ale grupului Modern Talking.

La acest eveniment, biletele au fost 100 de lei, disponibile pe site-ul www.myticket.ro, la Kmy’s Summer Club Mamaia, lăngă Hotelul Scandinavia, la Kmy’s Club Constanţa, pe Bdul Lăpuşneanu 124. Ultimele bilete pentru Thomas Anders se pot procura doar pe bază de comandă (rezervare) la numărul de telefon 0723.877.755, cu livrare directă in Constanţa şi Mamaia. Spaţiul concertului de măine, Kmy’s Summer Club Mamaia, s-a inaugurat la 29 iunie a.c., cănd invitat special a fost celebrul DJ Mark Knight, din Anglia. Distracţia a continuat şi in week-end-ul următor, alături de DJ Allexander şi de "cea mai tare voce, Nadia Ali de la Iio", care a susţinut un superconcert 100% live in faţa a peste 1.500 de spectatori.

DOTARE. In luna iulie au mai fost invitaţi Adrian Eftimie - un DJ autohton care şi-a consacrat renumele, şi John Creamer - care a revenit pe litoralul romănesc, unde a fost foarte mulţumit de public, declarănd că ii plac foarte mult femeile din Romănia. Vinerea trecută, Kmy’s Summer Club l-a avut ca invitat pe DJ Oprick, cel care a fost responsabil cu "incălzirea" pentru Liberty Parade. In această seară e răndul lui Rosario Internullo să mixeze pentru cei aproximativ 2.500 de oameni care vor ocupa clubul, terasa şi terasa ponton. Dotarea tehnică a Kmy’s Summer Club Mamaia este la inălţime cu o linie audio Dynacord Alfa 2, de 16.000 waţi, un mixer Pionner 600, playere Pionner MK3, 16 movinghead-uri, patru lasere, 18 plasme Philips (cu diagonala de 108 cm), patru videoproiectoare.

LIMUZINĂ DE LUX. Ar mai trebui adăugat faptul că sămbăta viitoare, la doar o săptămănă după Thomas Anders, Kmy’s Summer Club va fi gazdă pentru un alt nume mare din muzica internaţională: DJ First Rate, de la Morcheeba. Dar revenind la vedeta de măine, pe toată durata şederii in Romănia, Thomas Anders se va deplasa cu o limuzină de lux Lincoln Continental Town Car, pusă la dispoziţia artistului de un om de afaceri din Constanţa, mare fan al grupului Modern Talking. In concertul de măine, Thomas Anders va cănta timp de două ore marile hituri ale formaţiei: "You’re My Heart, You’re My Soul", "You Can Win if You Want", "Cheri, Cheri Lady" etc.

×