x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tribut - Rage Against The Machine cu Subscribe, in Fire

Tribut - Rage Against The Machine cu Subscribe, in Fire

de Alex Revenco    |    25 Aug 2006   •   00:00
Tribut - Rage Against The Machine cu Subscribe, in Fire

Luni, 28 august, Club Fire va gazdui un concert extraordinar Subscribe, din seria Guilty Parties. Sub aceasta titulatura, valorosul grup maghiar aduce tribut grupului american Rage Against The Machine.

Concertul va avea loc in Club Fire si va incepe in jurul orei 21:30, cu Dodiez si Coma in deschidere, fiecare trupa avand la dispozitie cate 30-40 de minute. Subscribe a luat fiinta la inceputul anului 1999, iar cei care au fondat grupul sunt si astazi impreuna: Mát... Tilk - voce, Attila Horváth - chitara, Tamás Reich - chitara, Mikl"s Anga-Kis - chitara bas si Attila R...kasi - tobe. Un an mai tarziu, cei de mai sus si-au spus Subscribe dupa venirea celui de-al doilea vocalist, Bálint Csongor.

TURNEU CU PRO-PAIN. Intre anii 2001 si 2005, Subscribe a participat la toate festivalurile din Ungaria si a avut mici turnee in cluburile din Austria, Serbia, Slovacia si Olanda. "Rodajul" facut in nenumarate concerte a dat grupului o siguranta deosebita, concertele Subscribe devenind din ce in ce mai spectaculoase. Drept urmare, in vara anului trecut, rockerii unguri au intrat in "vizorul" celebrului grup american Pro-Pain, care i-a solicitat sa-i insoteasca intr-un turneu european. Dar si romanii s-au convins ca Subscribe este unul dintre cele mai valoroase trupe europene aparute in ultimii ani, iar Alin Voica i-a programat in diferite show-uri din seria Rock Your Mind si nu numai. STUFSTOCK 4. Dupa ce anul trecut a cantat in deschidere la Clawfinger, anul acesta la Deftones, Subscribe participa la Fanfest & Stufstock. Dupa concerte si turnee in Europa, Subscribe a gasit timp si pentru inregistrarea albumului de debut, "Sanity Has Left The Building" (2004), un excelent disc ce contine 12 piese si a fost lansat simultan in Ungaria, Belgia, Olanda, Luxemburg si Germania. Muzica Suscribe e o combinatie intre diferite stiluri si, chiar daca predomina hardcore, se simt influente din jazz, reggae, metal si funk. Avand in vedere valoarea componentilor si calitatea prestatiilor live, se poate anticipa ca, in scurt timp, Subscribe va deveni un nume important pe scena rock internationala. (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: culture club subscribe