x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ultimele bilete la Pink Martini

Ultimele bilete la Pink Martini

de Alex Revenco    |    26 Oct 2007   •   00:00
Ultimele bilete la Pink Martini

Organizat de Emag!c Entertainment, concertul Pink Martini are loc măine, de la ora 20:30, la Sala Palatului. Ultimele bilete, de 60 de lei, se mai găsesc la www.myticket.ro şi in reţeaua Diverta.

SOLD OUT - Mai sunt disponibile doar cele de 60 de lei

Organizat de Emag!c Entertainment, concertul Pink Martini are loc măine, de la ora 20:30, la Sala Palatului. Ultimele bilete, de 60 de lei, se mai găsesc la www.myticket.ro şi in reţeaua Diverta.

Imediat după concertul de măine, orchestra Pink Martini a fost invitată de către Asociaţia Ovidiu Rom să participe la cea de-a treia ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc in aceeaşi seară, la Palatul Parlamentului. Componenţii formaţiei americane s-au declarat foarte incăntaţi de invitaţie şi au mărturisit că o vor onora cu mare plăcere, ei nu vor concerta la bal, dar vor participa in calitate de invitaţi. Organizat de Asociaţia Ovidiu Rom (co-fondată de Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke), Balul de caritate de Halloween a ajuns deja la cea de a treia ediţie.

BAL DE HALLOWEEN. Evenimentul işi propune să aducă in atenţia publicului programul "Fiecare copil in şcoală", care are ca obiectiv integrarea tuturor copiilor din Romănia in sistemul educaţional, indiferent de etnie sau statut social. Balul de Halloween este principalul eveniment de străngere de fonduri pentru programele desfăşurate de Ovidiu Rom. In acest an asociaţia s-a bucurat de sprijinul Angelinei Jolie, care a donat un colier Bvlgari din aur de 18 karate şi al Umei Thurman, care a donat o geantă din piele de piton, primită cadou cu ocazia sărbatoririi a 45 de ani de activitate a celebrului designer Valentino. Cele două obiecte menţionate vor putea fi achiziţionate la licitaţia din cadrul Balului de caritate de Halloween. Cei interesaţi pot afla mai multe amănunte accesănd

www.halloween.ovid.ro.

alex.revenco@jurnalul.ro

Inspirat de Gheorghe Zamfir

Entuziasmat de prima vizită in Romănia, Thomas Lauderdale, liderul orchestrei Pink Martini, a mărturisit că este foarte interesat de muzica noastră, şi că se va documenta pentru a afla mai multe despre artiştii recomandaţi: Aura Urziceanu, Maria Tănase şi Romica Puceanu. Mai mult, el a declarat că este un mare fan Gheorghe Zamfir: "Mi se pare absolut superb! Prima oară l-am ascultat pe soundtrack-ul filmului australian «Picnic at Hanging Rock», şi m-am convins că trebuie să- i ascult albumele! Pot să spun că muzica lui m-a inspirat pentru cel de-al doilea album Pink Martini, «Hang On Little Tomato»". In luna septembrie, Pink Martini a demarat un nou turneu mondial prin trei spectacole sold-out in celebra sală Hollywood Bowl din Los Angeles, urmănd ca in această lună să susţină concerte in Franţa, Germania, Marea Britanie, Elveţia, Turcia şi, pentru prima oară, in Serbia şi Romănia.

×
Subiecte în articol: culture club martini pink pink martini