x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UNDER

UNDER

19 Ian 2007   •   00:00

BLEND OF JAZZ. Jazz-ul isi face din nou auzita vocea puternica si patrunzatoare pe scena concertistica bucuresteana. Luni, 22 ianuarie, de la ora 19:00, la sala de Concerte Tinerimea Romana, Catalin Tarcolea alaturi de colegii lui, Eugen Tegu, un dascal chiar si pentru el, Tudy Zaharescu, un fin baterist, si Catalina Ciobanu vor asigura o seara magica. Cel putin doua ore, cat va dura un show de jazz autentic. (R.G.)

TURNEU. Asta-seara, de la ora 19:00, Teatrul Valah din Giurgiu va sustine la sediul Teatrului Masca o reprezentatie a spectacolului "Cealalta moarte a Ioanei d’Arc" (foto), de Stefan Tanev. Spectacolul, in regia lui Mircea Cretu, a participat la numeroase festivaluri de teatru, printre care Festivalul International de Teatru de la Shumen, Bulgaria, unde a castigat Marele Trofeu pentru cel mai bun spectacol. (C.D.)

METROPOLIS. Astazi, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie, trupa Brazda lui Novac va mixa live coloana sonora a filmului "Metr"polis". Pelicula este un science-fiction, al carui subiect l-a impresionat si influentat pana si pe Hitler. Pretul unui bilet variaza intre 4 si 10 RON. (M.N.)

FESTIVAL CHITARA. Intre 30 aprilie si 5 mai se va desfasura cea de-a 12-a editie a Festivalului International de Chitara la Sinaia. Concursuri cu participari internationale, competitii ale tinerilor chitaristi sub 17 ani, cursuri si recitaluri vor fi doar cateva dintre ingredientele acestui festival. (R.G.)

BOOKA SHADE. Sambata, 27 ianuarie, la Clubul Studio Martin "se vor da in spectacol" Walter Merziger (key & add) si Arno Kammermeier (drums & add) a.k.a. Booka Shade (foto). Evenimentul, organizat de La Mania 3volition, va fi unul cu adevarat inedit. Booka Shade va concerta live pe o scena de 3 x 4 metri si vor avea "in spate" un echipament tehnic de 100 kg, care include si un set complet de tobe electronice. (M.N.)

FARA FRONTIERE. Nici un hip-hoper aspirant nu are voie sa stea in casa la 20 ianuarie, cand se da liber la versuri! "Fara frontiere", asa se vrea concertul de la NJOY Gothic, de la ora 20:00. Ce se va intampla? Un adevarat regal hip-hop al celor mai in voga hip-hoperi din tara: Mina (Egipt), Dovada 33 (Pitesti), Antidot (Iasi), Negativ (Bucuresti), Caponee (Onesti), Tonik Obiektiv (Bucuresti). Invitati: K-nnabis, K-trina, Proco. Concertul este urmat de un party Hip-Hop & R&B. Pentru o asemenea noapte incendiara un bilet va costa decat 6 RON. (R.G.)

HOT. In aceasta noapte, atmosfera in Clubul Fuchsia va fi foarte fierbinte. Motivul: petrecerea organizata sub sloganul "HOT WINTER", care il are ca special guest pe DJ Vali Barbulescu. In deschidere va mixa DJ Vallentin. (M.N.)

LA PLATANE. In aceasta seara, Studio Martin si Time Out Event ii aduc pe DJ Raresh si pe Ali Nasser pentru o noapte cu sound-uri minimal. Raresh a fost atras de latura tech a muzicii house, respectiv Detroit si Chicago house. In prezent mixeaza Minimal-Techno-Tech-Deep-House, avandu-i ca DJ preferati pe: Ricardo Villalobos, Luciano, Richie Hawtin, Magda. In 2006, Raresh a impartit platanele cu Chris Tietjen in warm-up-ul evenimentului Sunrise, ce l-a avut ca invitat pe legenda techno Sven Vath. (R.G.)

NISTE BAIETI. Daca nu ii cunoasteti pe baieti, pe Niste Baieti (foto), ei bine, ei sunt cei care canta, impreuna cu voi, cover-uri dupa piese deja consacrate la noi, imbracate insa in haine punk-rock. Trupetii se vor gasi pe scena Clubului Expirat joi, 25 ianuarie, incepand cu ora 21:00. Cine are chef de parodie, atunci e invitat. (R.G.)

MISS-XMAS. In aceasta duminica, la ora 17:00, pe patinoarul Skate Zone Bucuresti din Parcul Kiseleff va avea loc a doua editie "Miss X-mas Park" pe gheata. 10 concurente vor intra in concursul de miss ce are un juriu alcatuit din invitati-surpriza care vor si canta. Lansarea trupei Reverse (productie Viorel 3SE). Toata lumea este asteptata pe gheata, pe patine, la o seara de distractie la patinoar. Gazda evenimentului, Mc Nino (Atomic TV). (R.G.)
& MORE

BIG MAMOU
19.01: Boiling Muse, ora 22:00
20.01: D.O.N.E., ora 22:00
25:01 Ravens, ora 21:00

The Web
19.01: Liquid to Raw: DanJah, DropDread, McKata
20.01: Option Zero, Dj Said, Madliquid, Phase’3, Viktor Nagual
×
Subiecte în articol: culture club