x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

29 Sep 2006   •   00:00
CREATIVE FOLK. In spiritul traditiei sale, de promotor al muzicii de valoare, Club A devine lacas de folk in perioada 3-6 octombrie, prin Festivalul Creative Folk - Club A Reunion. In cele patru seri vor sustine recitaluri nume mari din folkul romanesc sau artisti aflati abia la inceput de drum: Fara Zahar, Daniel Fat, Dinu Olarasu, Tainarii, Mircea Vintila & Brambura, Corina Dragomir, Ovidiu Mihailescu, Cristian Dumitru. Costul de intrare este de 10 RON pe seara. (Raluca Grintescu)

DJ. Paul Van Dyk isi continua turneul Vonyk Session si pe plaiurile mioritice. Evenimentul va avea loc in aceasta noapte, la Sala Polivalenta. In deschiderea celebrului DJ austriac va mixa doar DJ Vania, intrucat DJ Rhadoo este in Ibiza. Cei care nu si-au cumparat inca un bilet vor plati la intrare 60 RON. George Vintila va fi cel care va smulge de la DJ-ul numarul 1 in lume raspunsuri la cele mai inedite intrebari. (M.N.)

NISTE BAIETI. Gabi, Pitii si Barbu (E.M.I.L.) plus Albert de la Molotov Cocktail sustin astazi, de la ora 21:00, in Underworld, primul concert din cadrul turneului Oldies But Goldies 2006. Turneu care se desfasoara cu o cadenta perfecta in cateva dintre cele mai cunoscute localitati, unde genul punk are numerosi adepti : 2 octombrie - Ploiesti, 3 - Brasov, 4 - Sf. Gheorghe, 5 - Tg. Mures, 6 - Cluj, & - Zalau, 8 - Baia Mare, 9 - Oradea, 10 - Arad, 11 - Deva, 12 - Sibiu. (A.R.)

MARTIN. Maine, de la ora 23:00, in Clubul Martin va avea loc "Breakbeat Nights". Playlist-ul este format din Hyper, Haute Culture si D-Laid. Cei care vor sa se aboneze la "distractie" si la party-urile din Martin isi pot lua "Card-ul Full Pass" si vor avea acces la toate evenimentele lunii octombrie, contra sumei de 140 RON. (M.N.)

DISCO. ProFM a decis: daca nu vine muntele la discoteca, vine discoteca la munte! Week-end-ul acesta, la Festivalul Sinaia Forever, ai discoteca ProFM, iar DJ Ivan va arunca hiturile in aer liber. Du-te la Sinaia Forever sa dansezi cat te tin picioarele! Chef de party sa fie, ca muzica e din plin! (R.G.)

THE WEB
  • 29.09: Marika, N-EatGroove, Option zero
  • 30.09: Gojira
    BIG MAMOU
  • 29.09: Old News ora 22:00
  • 30.09: The Boiling Point
  • 3.10: Open Microphone: Ia-ti chitara si canta cu Cypher
  • 5.10: 15 grade (punk)
    FIRE CLUB
  • 1.10: Urban Groove, Brugner Vs Kombat
  • ×
    Subiecte în articol: culture club