x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

de Jurnalul National    |    01 Feb 2008   •   00:00

Biletele la concertul pe care Kronos Quartet (foto) îl va susţine pe 11 mai, la Sala Radio din Bucureşti, au preţurile de 70, 100, 150 şi 200 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

 

UNDER

UNDĂ VERDE. Biletele pentru mult aşteptatul eveniment de pe 1 martie de la Sala Polivalentă s-au pus în vânzare şi sunt disponibile în toată ţara. Acest eveniment îi are cap de afiş pe Chicane (live) – pentru prima dată în România, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome (live). Pentru rezervări şi comenzi online doritorii pot accesa www.bilete.ro, sau le pot achiziţona de la club Studio Martin (Bucureşti), club Chill Out Sibiu şi din toată reţeaua magazinelor Diverta din România. Bilete au preţul de 35 de ron dacă sunt cumpărate în avans, pâna la 29 februarie), iar la intrare preţul va fi de 50 de ron. (R.G.)




KRONOS LIVE. Biletele la concertul pe care Kronos Quartet (foto) îl va susţine pe 11 mai, la Sala Radio din Bucureşti, au preţurile de 70, 100, 150 şi 200 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul Bilet.ro, precum şi din reţeaua de magazine Bilet.ro, magazinele Muzica, Unirea, Flamingo şi Flanco. De asemenea, începând de vineri, biletele vor putea fi achiziţionate şi în provincie - Sibiu, Cluj-Napoca şi Timişoara. Kronos Quartet este un cvartet de coarde, fondat în 1973 de către violonistul David Harrington. Trupa a câştigat, în 2004, premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare de muzică de cameră. (R.G.)



DARBOUKA. Pentru prima dată în România o combinaţie a muzicii electronice cu darbouka, percuţii, dansuri orientale şI tobele mistice ale Istanbului, vor răsuna pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, odată cu apariţia celei mai cunoscute trupe de percuţionişti din Turcia, Harem. Evenimentul, “Harem Rythm Forever”, va avea loc în data de 9 martie, începând ora 19:00. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie :VIP -120 Ron, Cat I - 100 Ron, Cat II: 80 Ron, Cat III: 70 Ron, Cat IV: 60 Ron. Acestea pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Carrefour Orhideea şi Carrefour Feeria, Unirea Shopping Center et.2, sau online la vreaubilet.ro, bilete.ro şI blt.ro. (R. Grinţescu)



TECHNO SPANIOL. Ca parte a turneului de promvoare a compilaţiei NET28 * 1, Alex Under (foto) şi Tadeo se întorc la Studio Martin cu un sound fresh, gata să ne ia minţile din nou. Prima compilaţie NET28, intitulată simplu “1”, debutează cu o colecţie de track-uri unreleased semnate chiar de artiştii care au dat nastere conceptului de NET28: Alex Under, Damian Schwartz, Tadeo şi Imek, dar şi alţi special guests. It’s time for some Spanish techno at Studio Martin! (R. G.)

 

ITALIAN JAZZ. Trioul de jazz Luca Ruggero Jacovella - Elena Paoletti - Bruno Zoia vor susţine în această seară, de la ora 19.00, în Green Hours, un concert deosebit intitulat sugestiv “Muzica italiana de film in ritm de jazz. Cei trei muzicieni colaborează de mai mulţi ani, trupa abordând repertorii foarte variate: de la jazz la muzică etno, la coloane sonore pentru film şi înregistrari de CD-uri, printre care Film Favorites, realizat împreună cu celebrul trompetist Cicci Santucci. (R.G.)



GĂRÂNA JAZZ. Fundaţia Culturală Jazz Banat din Timişoara a stabilit data la care va avea loc a 13-a ediţie a Festivalului de Jazz de la Gărâna: 18 - 20 iulie, ediţia din acest an urmând să fie mai mare decât cea de anul trecut, iar muzicienii - nume cunoscute în lume. Anul acesta vor cânta la Festivalul de Jazz de la Gărâna Djabe (Ungaria), cel mai important grup de jazz-rock din Ungaria, Miroslav Vitous and the Mediteranian Meeting, nou grup al celebrului membru fondator al grupului Wether Report, Zellow Jackets feat. Mike Stern, Victor Wooten Grup, unul dintre cei mai valoroşi basişti din toate timpurile, cunoscut din grupul "Bela Fleck and the Flecktones", Lars Danielson (Suedia), Charles Lloyd (SUA), Harry Tavitian and Orient Expres, cel mai bun proiect românesc al ultimilor ani, de această dată cu un important aport internaţional, Dan Ionescu (Canada) reprezentant al diasporei, cel mai bun chitarist de jazz pe care l-a produs România. (R.G.)

& MORE

BIG MAMOU
01.02: Old News ora 22:00
02.02: Teamsters ora 22.00
07.02: Fingering Joanna ora 21.00

OTHER SIDE CLUB
1.02: Rusu & Flore ora 22.00
2.02: Tomasan & Bully ora 22.00



STUDIO MARTIN
1.02: Livio & Roby, Adrian Eftimie

KRISTAL GLAM CLUB
2.02: King Unique (UK)


×
Subiecte în articol: culture club jazz