x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under &... more

Under &... more

23 Feb 2007   •   00:00
MORCHEEBA LA BUCURESTI. Daca Marilyn Manson si Alice Cooper ii vor bucura pe "rockeri" la B’estival (29 iunie-1 iulie), de la Romexpo, fanii muzicii electro au acum inca un reprezentant, alaturi de Faithless: Morcheeba (foto). Considerati pionierii stilului downtempo si architectii trip-hop-ului, cei trei membri Morcheeba au reusit sa includa cu succes in muzica lor influente rock, rhytm & blues si pop, albumele trupei atingand vanzari de peste 5 milioane de exemplare. (R.G.)

FROM PARIS. DJ Dimitri From Paris va mixa pentru prima data in Romania la 10 martie, in cadrul unui eveniment oferit de Pepsi X si organizat de Emag!c Entertainment. Show-ul va avea loc la World Trade Plaza si va fi deschis de un alt DJ din Franta, Romain BNO, si de doi dintre pionierii scenei elctro din Romania, DJ Vasile si Electric Brother. Biletele pentru acest eveniment costa 50 RON si pot fi achizitionate de la magazinele Diverta din Bucuresti si de pe www.myticket.ro. Ca un raspuns impotriva tendintelor actuale, Dimitri From Paris a ales dragostea drept principala sursa de inspiratie pentru cea mai noua compilatie a sa, "In the House of Love". (R.G.)

MARTIN. In aceasta noapte la Studio Martin va mixa James Lavelle. Desi nu este pentru prima data in Romania, acest eveniment este special, intrucat Lavelle isi sarbatoreste ziua de nastere. Si pentru ca atmosfera sa fie cu adevarat incendiara, de worm up se va ocupa DJ Pagal. (M.N)

OCS. Seria concertelor live continua la Orange Concept Store. In aceasta seara, de la ora 20:30, vor concerta Slang, iar maine seara, la aceeasi ora, cap de afis este trupa Suie Paparude. Ambele evenimente sunt cu intrare libera. (M.N)

SUBURBIA. In aceasta seara de la orele 22:00, toata lumea petrece, sare, canta si danseaza in clubul Suburbia. Cei care se vor ocupa de muzica sunt: Jump Up Jimmy (UK), Hazee, Reash, Goblin, Mono si Toxic. Restul depinde de voi. (M.N)

UNDERGROUND. Pentru 2007, ClickNet Express si Emag!c Entertainment au pregatit inca patru astfel de evenimente, opt nume noi, revelatii ale zonei alternative-electro-rock britanice, urmand sa concerteze in premiera in Romania. Primul eveniment din acest an, UnderLondon 2, va avea loc la 29 martie in cadrul Casei de Cultura a Studentilor Preoteasa. Motormark si Twisted Charm sunt cele doua trupe ce vor aduce pentru o seara atmosfera underground a cluburilor Londrei la Bucuresti. (R.G.)

LATINO ROCK. Pentru seara de marti, 27 februarie, clubul El Comandante a pregatit un concert latino rock cu Solo, Tavi, Vichi, Misu, Vova, adica baietii de la Bandidos. Trupa a debutat in El Comandante in noiembrie anul trecut. In putinul timp scurs de atunci a reusit sa isi faca un nume pe scena muzicala, un repertoriu variat si se pregateste de lansarea unui album. Special pentru El Comandante, trupa a pregatit un repertoriu cu cele mai noi melodii banditesti. Adica Bandodos para siempre! (R.G.)

SUGAR HILL. Sub egida Phat Beatz, Emag!c Entertainment si Hades Events au pregatit pentru anul acesta o serie de show-uri incendiare, dedicate unuia dintre cele mai de succes genuri muzicale ale momentului, Hip-hop-ul. Primul eveniment din serie, Phat Beatz Old School, va avea loc la 22 aprilie, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa, avand drept cap de afis un nume cu statut de legenda a genului, The Original Sugar Hill Gang. Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul www.myticket.ro, pana la data de 22 aprilie, acestea putand fi achizitionate la pretul de 35 RON. In ziua concertului, la intrarea in sala, biletele vor costa 50 RON. (R.G.)

ARENE. DJ Hype, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti DJ de drum&bass din lume, va concerta la Arenele Romane. Evenimentul organizat de DARKE*ST va avea loc la 4 mai, iar in deschidere vor mixa DJ Snow, TRG si Bully, acompaniati de Mc Agent si MC Daddy Earl. (M.N.)

PROKET. DARKE*ST revin in atentia fanilor cu un nou event ce promoveaza muzica de calitate. De aceasta data, special guest la Arenele Romane sunt Proket (RUS) si Temper D (UK). Evenimentul va avea loc la 3 martie, iar in deschidere vor mixa Marika, Dualtrx si C9H13NO3. Intrarea la acest party este 30 RON. (M.N.)

... & MORE
THE WEB
  • 23.02: Dj Bucket
  • 24.02: DropDread, Rapala
    KRISTAL GLAM CLUB
  • 24.02: DJ Yunus
    CLUB EXPIRAT
  • 26.02: Tapinarii
  • CLUB B52
  • 28.02: Marika & The Model
    LIBRARIA CARTURESTI
  • 24.02: Ceai dansant cu DJ Russu si Flore ora 18:00
    FIRE CLUB
  • 25.02: Lansare LP a trupei USM
  • ×
    Subiecte în articol: culture club