x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

11 Aug 2006   •   00:00
DNB. DJ Storm, prima doamna a drum’n’bass-ului, vine pentru a doua oara in Romania. Asociatia anonimTM pregateste o seara mai speciala la 12 august, in clubul CCCP din Timisoara, cu invitati pe masura: Roli Breaker, Dudu (anonimTM) si MC Tina. Membru fondator al legendarului label britanic Metalheadz, impreuna cu Goldie si Chemistry, DJ Storm este implicata in muzica inca de la sfarsitul anilor ’80, fiind inclusa in topul absolut al DJ-ilor de dnb impreuna cu Grooverider, Fabio si LTJ Bukem. Intrarea: 15 RON. (R.G.)

PE LITORAL. Week-end-ul acesta este unul plin la Disco Tineretului din Costinesti. In aceasta seara vor concerta Hi-Q si TNT, in timp ce maine este randul sa sustina un concert de peste o ora revelatia verii trecute - Morandi (foto). Duminica, tot catre miezul noptii sunt programate alte trei trupe: DJ Project, Fly Project si TNT. In Club Azteca mixeaza in fiecare noapte de week-end DJ Vali Barbulescu, dupa care, tot in fiecare noapte, sunteti invitati la un racoritor after hours pe plaja. (R.G.)

SHOW. In acest week-end, trupa Blue Spirit (Mike Godoroja, Marcian Petrescu - muzicuta, Florin Giulea - chitara, Valentin Badea - bass, Marius Vintila - baterie) va sustine doua recitaluri la Sighisoara (11 august), in clubul Hotelului Sighisoara, si la Costinesti (12 august), in clubul White Horse. Ambele concerte sunt premiere absolute pentru cele doua orase, facand parte din campania de promovare a viitorului album, "Traiasca capra vecinului". (R.G.)

FESTIVAL. In perioada 11-13 august, la complexul Ciric din Iasi are loc Summer Kiss Festival. In cadrul acestui eveniment vor mixa artisti romani, dar si internationali. Azi, 11 august, invitati la platane sunt: Proof, Bella, Thornado, Haute Culture aka Dobrica si Filipash. Sambata, worm-up este realizat de DJ Troyan si de Deejay Otto. Cap de afis este Marco Mei (Special Guest Star - Italia), iar petrecerea continua cu afterul lui Sean Jay Dee. (M.N.)

THE WEB

  • 11.08: Tom Giles, Tom Wilson
  • 12.08: DJ Cat

    BIG MAMOU

  • 11.08: Dragos & Ramona "Playing with music" ora 22:00
  • 12.08: Teamsters ora 22:00

    CLUB UTOPIA

  • 11.08: Grimus, Oliver ora 21:00

    ARENELE ROMANE

  • 13.08: Placebo, AB 4
  • ×
    Subiecte în articol: culture club