x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

28 Iul 2006   •   00:00
UTOPIA. Metalhead va invita in aceasta seara in clubul bucurestean Utopia, la un concert cu trupele Hotel Fetish, Nociv si The Amsterdams: Hotel Fetish, cu Gigi (ex-Terror Art) - dirty sounds for porn people - o mixtura din diferite arii ale rockului, Nociv din nou pe scena, dupa succesul de la Periam, cu acelasi crossover/nu-metal de calitate, iar The Amsterdams, o trupa din noul val care incearca sa faca o impresie foarte buna, ca de obicei. (R.G.)

MARATON. KissFM House on the Beach Party va face ca Plaja Mojito din Mamaia sa se dovedeasca din nou neincapatoare, si asta inca de dimineata, pentru ca DJ Adrian Eftimie si platanele din dotare isi vor face aparitia la ora 10 a.m. In schimb, maine il putem vedea la platane in Costinesti, la Byblos Summer Club. Petrecerea continua si duminica, tot la Mamaia, de platane fiind responsabil DJ Professor, care va scoate la lectie toti amatorii de distractie. (R.G.)

TRICOURI. La cea de-a saptea editie Liberty Parade organizata de Radio 21 se vor pune in vanzare tricouri oficiale Liberty Parade, editie limitata! Albe, negre si gri tricourile LP vor putea fi cumparate in ziua evenimentului de la punctele de vanzare de pe plaja, din caravana mobila, si de miercuri de pe plaja din Saturn. Tot pentru prima data, Radio 21 si Roton pun in vanzare compilatia Liberty Parade. (R.G.)

CONCERT. Duminica, 30 iulie, de la ora 21:00, in Clubul Expirat din Vama Veche va avea loc un nou eveniment Live Jam Session Night. De aceasta data tinerii aflati pe Litoral ii vor asculta pe Blanoz Distruzoz. (M.N.)

ELECTRO. In aceasta seara, Victor Calderone (foto) mixeaza in La Mania. Daca am putea imbutelia si vinde creativitatea, Calderone ar fi mult mai bogat! El a colaborat cu artisti foarte cunoscuti precum Madonna, Sting, Gloria Estefan, Bette Midler, Ricky Martin, Elton John, Destiny’s Child, Cyndi Lauper, K.D. Lang, viziunea sa muzicala trecand dincolo de conventional. Warm-up made by Livio! Iar maine seara, tot in La Mania, Anthony Pappa va urca la pupitru. (R.G.)

& MORE
BIG MAMOU
  • 28.07: Concert de adio trupa T.O.N.E si invitatii lor, ora 22:00
    UNDERWORLD
  • 28.07: Thunderstorm, ora 19:00
  • 3.08: Niste baieti, Cobe, Buzz, ora 21:00
    CLUB UTOPIA
  • 3.08: Holyland (Ita), Trooper, ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club