x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

14 Iul 2006   •   00:00
UNDERGROUND. Metalhead organizeaza in aceasta seara, in club Utopia, de la ora 21:00, un adevarat eveniment cu revelatiile rockului romanesc Raza si Rising Shadow, un concert ce va combina riff-uri de blues, alternative si hard-rock. La 23 iulie, Rising Shadow va concerta la East-West Fest Maramures, trupa aflandu-se acum in studio pentru inregistrarea urmatorului album "Potpuriu". (R.G.)

VAMA VECHE. Astazi se deschide pentru sezonul de vara Club A Vama Veche. Pentru inaugurare va fi un program special, care va deveni amprenta sezonului: Stand Up Comedy. Trupa DeKO revine in Club A Vama Veche, de data aceasta ca permanenta. Iar la 21 iulie, Tapinarii vor concerta in turneul lor aniversar - cinci ani de cand s-au nascut, parca din constatarea devenita moto "sunt fericit!". (R.G.)

LA MANIA. A mixat alaturi de marile nume ale scenei dance: Sasha, David Morales, Deep Dish, John Digweed. In aceasta seara, Luke Fair, proaspatul "Future Hero" al Canadei, va amesteca ritmurile in La Mania. Maine, petrecerea continua cu Martjin ten Velden, unul dintre cei mai prolifici DJ ai momentului! (R.G.)

KISS-END. Kiss FM iti face doua propuneri de nerefuzat. Maine, pe plaja din Mamaia, de la 10 a.m. si pana tarziu in noapte, ti se vor aprinde calcaiele dupa cei mai hot DJ: Adrian Eftimie, Raoul, Proof, Mara, Elf si Vlad. Asadar, daca iti arde de distractie, nu rata Mojito Beach Grand Opening Party. (R.G.)

FESTIVAL. In perioada 14-16 iulie, Summer Break 2006, festival care se desfasoara pe strandul Soimus (langa Deva), aduce broken beat, breaks si dub, la drumandbass, electro, funk si uk-garage. Un bilet valabil pe toata perioada festivalului costa 40 RON, insa exista si biletul de o zi (25 RON). Line up: Matt-u si Base-X, Contour, Dunkelbunt, Roli Breaker si Dudu, Blanoz Distruzos, Aria Urbana (foto), BAU, Hazee& Rapala, Phoneme, Nemo, Leizaboy&Klin. (M.N)

SYNTHPLANTS. Festivalul Ekzit 2006 (sponsorizat de Hol-sten) se va desfasura in perioada 20-23 iulie, in Delta Dunarii, localitatea Murighiol. Anul acesta vor mixa General Midi, Andreas Kremer, Jody Wisternoff, Hypertech, Meat, Magda, Darko Stepic si Matt Rickard. Dintre dj-ii romani vor fi prezenti la datorie: Rhadoo, Vania, Latam, Dj Vasile, Haute Culture, Atma & R-Tur, Kozonak, Bela, Raoul, Mel-o-dee, Dan 0, CZR, Gojira, Said, Prik, Marika, Praslea, D-Laid, Gemenii Bros, Herodot, Ali, Abis, Thornado, Raresh si Sonicvibe. Un bilet in avans valabil pe toata perioada festivalului costa 50 RON. (M.N.)

REGAL BLUES. Maine seara, de la ora 21:30, clubul Pirahna gazduieste un concert extraordinar de blues-rock sustinut de formatia "Mike Godoroja & Blue Spirit" si invitatul lor special, Mircea Vintila. Vor fi piese in prima auditie de pe viitorul album al grupului Blue Spirit, "Traiasca capra vecinului - Blues Made in Romania", dar si clasicele nemuritoare ale lui "Ciocu" Vintila. (R.G.)

DA HOOD. In vara anului trecut, cei sapte componenti ai trupei Da Hood au filmat clipul piesei "La Vama Veche", devenind astfel prima trupa de hip-hop care dedica o piesa locului cel mai iubit de toti rockerii din Romania. Nai’gh’Ba, Toxxic, Zulu, Printzu, Cristina, Kani si Zicu revin in "ultimul bastion de pe litoralul romanesc", de aceasta data pentru un concert, in aceasta seara, la B52, in Vama Veche. (R.G.)

CONCERTE. Trupa de hip-hop Zale incepe vara in forta. Din 15 iulie, agenda lor e plina de concerte in toata tara. Nebunia incepe astazi cu un concert la Timisoara unde cei trei, Raku, Yolo si DJ Christu, ii vor ajuta pe banateni sa descopere noi "chei verbale". A doua zi, ei vor reveni in Capitala pentru a sustine un concert la Festivalul berii. La mijlocul lunii august, pe 17, cei de la Zale vor fi in clubul lor de suflet, Underworld. (R.G.)

LOVE PARADE. In week-end-ul acesta, orasul Berlin va fi cucerit de zeci de mii de wati... 40 de camioane, 10 scene pentru trupe underground. Love Parade se anunta cel mai hot event al verii. Peste 400 de dj din 17 tari vor incinge atmosfera. La 14 iulie, intr-unul din cele mai tari cluburi din Berlin va fi organizata petrecerea Tiesto, unde invitat de onoare va fi ATB. Daca vrei sa dai o fuga pana la Berlin, biletul de intrare la petrecerea Tiesto va costa 17 euro. (R.G.)

BIG MAMOU
  • 14.07: Concert Voodoo, Sahara ora 21:00
  • 15.07: Concert Vladimir Pocorschi Band ora 22:00
  • 20.07: Concert Dropouts ora 21:00
  • CLUB UNDERWORLD
  • 14.07: Pistol cu capse ora 21:00
    GREEN HOURS
  • 15.07: Tanga Project „Redbull" ora 21:00
  • 16.07: Teatru „Rape" ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club concert