x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

30 Iun 2006   •   00:00
LA RADIO. Vama veche a inceput filmarile pentru noul clip "La radio", piesa care se anunta a fi urmatorul hit al trupei. Inca din perioada de pregatire, formatia a intuit potentialul de hit al piesei "La radio" (de pe discul "Fericire in rate"), care s-a confirmat in timpul concertelor recente de la Sala Palatului. De saptamana viitoare, noul disc VV se va gasi in magazinele din toata tara. (R.G.)

ANIVERSARE. Anul 2006 este un an important pentru Tapinarii, intrucat implinesc cinci ani de cariera artistica. Sa auzim ce inseamna pentru Covei si Tanase acest eveniment: "Incepem sa articulam cuvinte, sa fim bagati in seama de intelectualii incontestabili. Alifantis, Vintila, Pascu, Chisu ne invita pe 8 iulie sa aniversam in Deko, Sighisoara ne asteapta pe 29 iulie, El Comandante din Vama Veche ne-a invitat la o baie de nudiste pe 5 august; Rosia Montana ne cheama sa o salvam intre 25-27 august. Multumim celor care au fost alaturi de noi de la inceput, ne luam la revedere de la cei care ne-au parasit si salutam noii veniti!". (R.G.)

TURNEU. Odata lansat noul album Sisu & Puya (foto), "O mare familie", a venit vremea pentru un turneu de promovare. Chiar daca Sisu are inca o situatie incerta, Puya abia asteapta sa cante pentru fanii din Timisoara, Iasi, Brasov, pe lista fiind si orase mai mici. Puya, impreuna cu Dj Whicked si Gigis vor avea primul concert la Cluj, urmat de alte orase din Ardeal: Arad, Satu Mare si Oradea. (R.G.)

VW. Timp de un an, "micul Mozart" va conduce numai masini Volkswagen, reprezentate in zona Bihorului de compania D&C. Incantat de aceasta colaborare, Marius a declarat: "Nici o alta masina nu mi s-ar potrivi mai bine decat un Volkswagen. De acum voi zbura pe sosele". Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, D&C Oradea a organizat un concert in aer liber, participantii putand intra in atmosfera pieselor create de Marius Moga. (D.A.)

& MORE

CLUB A

  • 2.07: Glidq, ora 22:00

    EL COMANDANTE

  • 30.06: Deviant, Protest Urban, ora 22:00

    CLUB GOSSIP

  • 30.06: Said si Marika, ora 22:00

    CLUB UTOPIA

  • 30.06: Blackbeers si Za Duff, ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club