x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

12 Mai 2006   •   00:00
Under & More
BERLINIMAL. Astazi, 12 mai, de la ora 23:00, in Gossip, are loc Berlinimal Preview Party. Mixeaza live Sam headkit, din Germania. Muzica va fi asortata cu proiectii marca Notch&Bead: Silke Briel si Daniel Franke. Intrarea la acest eveniment este 20 RON. (M.N.)

PSY. In perioada 12-14 mai se va desfasura White Wizard Full Moon party. Organizat in apropierea Turnului Rosu, din Sibiu, evenimentul reuneste o multime de artisti din lumea psy trance-ului. Intrarea la festival este 50 RON, iar cap de afis sunt Atma si Talpa. Vor mixa: Penta Pan, Styx, Mihail, Jivatma, Ziazin Tan, Lygos, Unit, Cooper, Quezar, Chaikovsky si Oniric. (M.N.)

TEMPER. David Bowles, aka Temper, renumit pentru mixatul pe trei platane, vine in Romania. Evenimentul va avea loc maine, 13 mai, la Test Point. Alaturi de Temper vor mixa: Trembla, Bully, Dropdread si Kildazy. Intrarea la acest party este 15 RON. (M.N.)

FOLK. In aceasta seara, de la ora 20:30, sunteti invitati la Teatrul Masca din Capitala pentru o proiectie aparte de film. Este vorba despre prima parte a peliculei "Concert extraordinar de muzica folk". Ii veti vedea si ii veti asculta pe Ducu Bertzi (foto), Vasile Seicaru, Mircea Bodolan, Tatiana Stepa, Maria Gheorghiu si Marius Batu. Intrarea este libera. (C.O.)

FM PARTY. In aceasta seara se da tonul unui party incalzit de cele mai provocatoare fete si de cei mai atragatori baieti: "Raw Urban Sexy House". Mc Ford si DJ Aripi vor imblanzi sunetele in Club Metropolis. Maine, ProFM ii cheama la Test Point pe toti cei care vor sa vada un DJ mixand pe trei platane! Castigatorul concursului DJ Dogs on Acid, David Bowles aka Temper D, va invarti platanele in premiera in Romania. Suport Darkest crew: C9H13N03, Trembla, Bully, Dropdread si Kildazy. (R.G.)

UN TANGO MAS. Asa se intituleaza spectacolul a carui premiera are loc asta-seara, la ora 19:00, la Teatrul Odeon. O viziune inconfundabila, aceea a coregrafului si a unuia dintre protagonistii spectacolului, Razvan Mazilu. Partenera ii este renumita balerina Monica Petrica. Participa Clubul Tangotangent. Regia poarta semnatura lui Alexandru Dabija, iar costumele sunt create de Wilhelmina Arz. Urmatoarele doua reprezentatii au loc maine, respectiv duminica seara, la aceeasi ora. (C.D.)

MUZICA VECHE. Muzica veche romaneasca, bizantina si medievala va strabate trei zile Capitala, ocazie cu care veti redescoperi sunetul linistit si armonia impreuna cu grupurile: Trei parale si Einuiea (16 mai), Truverii (17 mai) si interpretul Ovidiu Craciun (18 mai). Concertele incep la ora 20:00 in Sala POD din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti. (R.G.)

OPENING ACT. Au fost alese trupele care vor canta in deschiderea concertului DEFTONES: Coma, I.P.R., Crize, Point Blank (Macedonia), Subscribe (Ungaria). Pretul biletului este de 60 RON pana in ziua concertului si 70 RON in ziua concertului. Opening Doors: 17:00. Biletele se gasesc in reteaua Diverta in toata tara si la magazinul Muzica. (R.G.)

& More

OLD SCHOOL

  • 12.05: Bucharest Metal Nights 4: Taine, Psycho Symphony, Interitus Dei, L.O.S.T., Nexus, ora 20:00

    THE WEB

  • 12.05: Haute Culture, Alex Pop, Corruptdream
  • 13.05: Dj Said, PoopStar

    CASA ELIAD

  • 12.05: Concert Alexandrina "Fata merge pe jos"
  • 17.05: Clubul de ras. Invitati: grupul Voua, Zona de mijloc, ASE UMOR 1974-1989, ora 19:30

    SALA AGRONOMIA

  • 17.05: King Diamond (Griffin, Thunderbolt in deschidere), ora 19:00

    CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

  • 13.05: Concert Solaris, ora 22:00

    CLUB A

    12.05: Teatru alternativ "Super Toronto Show", ora 18:00 13.05: Teatru "Monoloagele vaginului", ora 19:99 16.05: Rock forum "concert Luna Amara", ora 19:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club