x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

10 Mar 2006   •   00:00
ANIVERSARE. Marti, 14 Martie, de la ora 19:00, in Clubul Expirat va avea loc un eveniment deosebit: sarbatorirea unui an cu Rapace. In deschidere vor canta Dimensiunea 1, Yawn si Spooke si Piese de schimb. Concertul va dura 2 ore, iar un bilet costa 5 RON. (M.N.)

ELECTRO. Miercuri, 15 martie, in Clubul Backstage, se va desfasura Electro - Industrial - Sessions. Incepand cu orele 19:00 puteti viziona proiectii video, urmand un set cu DJ Hypnos. De la ora 22:30 la pupitru vine AKM, iar noaptea se incheie glorios cu seturi de muzica electro, industrial si powernoise. Un eveniment cu intrare libera. (M.N.)

TEST POINT: Astazi, va avea loc un eveniment marca Test Point. In Fabrica de pe Strada 11 Iunie nr. 50, langa Parcul Carol, de la orele 22:00, vor face un show de neuitat: Aria Urbana, Snow si Rapala. Intrarea este 10 RON, dar distractia este garantata. (M.N.)

SOLO. Vineri, 10 martie, primavara ne-o aduce la Kiss Live pe Maria Radu. Incepand cu ora 21:00, la Club Prometheus, ne vom indragosti un pic sau, poate, mai mult de vocea puternica si timbrul special al Mariei. O seara plina de energie, prietenii Mariei stiu de ce!, cu melodii de pe albumul solo lansat nu demult, dar si piesele consacrate ale perioadei Van Noizz. (R.G.)

ELECTRO. Turneul de evenimente Heart Vibes organizat de Heineken Music a ajuns la final. Sub sloganul "Heineken - Meet you there", mii de tineri s-au intalnit la petrecerile desfasurate in cele 6 cluburi participante din toata tara. Dupa fiecare petrecere, vizitatorii website-ului www.heinekenmusic.ro au votat online evenimentul preferat. Marele castigator al editiei Heart Vibes 2006 este Zambara - , unul dintre cluburile faimoase din Timisoara - , unde va mixa intr-o petrecere de club cunoscutul DJ Sander Kleinenberg. (R.G.)

LA MURES. In perioada 6-9 iulie, la Periam Port se va desfasura a V-a editie a Festivalului "Rock La Mures". Pentru acest an organizatorii vor asigura doua scene (scena principala si scena DJ) unde vor concerta formatii de succes: The Traceelords, Parazitii, Implant Pentru Refuz, Luna Amara, Suie Paparude, Altar, Coma, B_ton; DJ MARTIN SPRISSLER si DJ Hefe. Legendara formatie punk The Exploited va fi cap de afis. (R.G.)

DJ ADRIAN EFTIMIE. Este castigatorul locului 1 la Nights.ro Awards la categoria "DJ-ul cu cea mai mare ascensiune in Romania" si cel care a mixat in deschidere pentru nume mari care au venit in Romania: David Morales, ATB etc. Noul single, "No Side Effect", a fost primit extrem de bine si Adrian pregateste acum lansarea videoclipului. In curand, Adrian Eftimie va iesi in eter in fiecare joi seara la KissFM. Este o surpriza pe care o pregateste fanilor sai. Pana atunci insa, il puteti urmari live maine seara in Kristal Glam Club, in deschidere la Andre Tannenberger aka ATB. (R.G.)

LA PLATANE. Cand cei mai mari DJ din lume vin sa mixeze in Romania, trec mai inainte pe la ProFM. Acum este timpul ca si Armin Van Buuren sa intre in randul celor care, inainte de a invarti platanele la un supereveniment, vin in studioul ProFM. Maine, la ora 19:00, fanii lui Van Buuren sunt asteptati pe frecventele ProFM. Dupa "incursiunea" facuta la ProFM, Armin Van Buuren va "arunca" cu multe batai pe minut in cei prezenti la World Trade Plaza. (R.G.)

& More

BIG MAMOU

  • 10.03: Cyfer’s Sin ora 22:00
  • 14.03: Con Fussion in Trio ora 21:00
  • 15.03: Travka ora 21:00
  • 16.03: Blackbeers ora 21:00

    WEB

  • 10.03: Ubic & co

    UNDERWORLD

  • 10.03: concert Mihai Margineanu ora 21:30
  • 13.03: Defect ora 21:00

    CLUB A

  • 14.03: Kendo + Code Red ora 19:00 Sala Agronomia
  • 10.03: Lake of Tears, Celelalte Cuvinte, Voices of Silence ora 19:00

    WORLD TRADE PLAZA

  • 11:03: Armin Van Buuren

    CLUB B52

  • 14.03: Tapinarii ora 21:00

    BACKSTAGE CLUB

  • 14.03: Taxi ora 21:30

    CASA ELIAD

  • 11.03: "Rock in Eliad" cu Z’Band - concert in memoria lui Vali Sterian ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club