x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

13 Ian 2006   •   00:00

13 ianuarie 2006

UNDER


YELLOW CLUB. Yellow Club continua si in acest an seria concertelor live. Asadar, vineri, 20 ianuarie, invitatii de marca sunt Mike Godoroja & The Blue Spirits care asteapta, incepand cu ora 20:00, doritorii de muzica buna la un concert inedit. Evenimentul este prilejuit de promovarea viitorului album intitulat sugestiv "Traiasca capra vecinului - Blues Made in Romania".

FLY PROJECT. Din acest week-end, ProFM "accesorizeaza" Partia Clabucet, din Predeal, cu concursuri si concerte live. Sambata, 14 ianuarie, Fly Project va ridica mercurul din termometre si va aduce o "Raisa" de soare la baza partiei. Ziua nu se incheie aici. La ora 17:00, terasa de la Clabucet se transforma in locul de intalnire al schiorilor si boarderilor care au "prestat" cat a fost ziua de lunga. DJ Hans va fi si el prezent, pentru ca, bine stim cu totii, un ceai fierbinte merge mai bine pe ritmurile celor mai cunoscute hituri. Si daca tot veni vorba de muzica buna, trebuie precizat ca petrecerea de pe partie continua si noaptea in Newton Club, din Predeal, cu DJ GreeG si DJ Ivan, realizatorii emisiunii Mix Factory de la ProFM.

UNPLUGGED LA MAXIM. Cea mai cenzurata trupa rock din Romania isi scoate chitarele din priza si vine sa cante in aceasta seara, de la ora 18:00, la Club A. Concertul unplugged este prilejuit de lansarea albumului "Loc lipsa", care va avea loc in luna februarie a acestui an. Pentru Luna Amara textele pieselor nu reprezinta doar simple pretexte pentru linia melodica abordata. Componentii trupei isi doresc ca prestatia pe care o au sa fie un act de cultura, ei incearca sa schimbe mentalitati. De aceea, cantarea LIVE este poate cea mai buna forma de comunicare cu publicul. Trupa a pregatit preluari din repertoriul international, pe care le interpreteaza, fireste, in maniera proprie: Bang and Blame - REM, Fade Out - Radiohead. Mihnea are chiar o piesa solo, pe care prefera sa o canta doar in concertele acustice.

ANTI AMOR! Club A va fi in data de 14 februarie gazda unui concert traditional "Anti Valentine’s Day" cu Tapinarii (foto). Aflat la a cincea editie, acest concert de club a aparut ca o alternativa la concertele traditionale de la Sala Palatului. "Si cum in tara noastra totu-i pe dos si se aplica conceptul «minte-ma, dar minte-ma frumos», noua nu ne ramane decat sa va cantam despre viata de cuplu intr-un mod realist, ironic si autoironic. Este extrem de complicat sa fii inteles daca vii cu un mesaj simplu de genul fericirea e un lucru marunt. In Romania de azi s-a dezvoltat atat de mult limbajul de lemn de la cel mai inalt nivel pana la cel artistic, incat noi ,Tapinarii, si cei care ne asculta, suntem in minoritate. Din pacate, suntem anti Valentine’s Day si incercam sa oferim o alternativa, macar in plan artistic", au marturisit bine dispusi cantaretii.

CIRCUL GLOBUS. Noul an aduce sub cupola Circului Globus cea de-a VI-a editie a Galelor Circului. Startul se va da sambata, 14 ianuarie, incepand cu ora 18:30. Editia din acest an aduce in Romania, direct de la Paris, o dresura de senzatie cu 11 tigri albi. Si asta nu este tot! Artisti din America, Anglia, Rusia, Ucraina si Romania va vor incanta intr-un spectacol concurs in care "Tu votezi castigatorii!". Pretul biletelor variaza de la 10 RON (pentru grupurile organizate) pana la 50 RON (pentru loja VIP). (C. O.)

&MORE
THE WEB
  • 13.01: Almud, Hasan ora
  • 14.01: Floare la ureche, Deeproots, ora 22:00

    CLUB A
  • 13.01: Luna Amara - Concert unplugged, ora 18:30 Intrare: 10 lei
  • 14.01: Teatru "Monoloagele vaginului" dupa Eve Ensler Intrarea 5 lei
  • 16.01: Proiectie de filme premiate la festivaluri internationale Prezinta: Ioan Carmazan
  • 17.01: concert progresiv "Glidq"
  • 18.01: Teatru "Talk Show" dupa Stefan Caraman
  • FIRE CLUB
  • 14.01: Best of cu Paul Rogge
  • 16.01: Fanatik night
  • 17.01: Bring the noise cu Hefe
  • 19.01: Jingle night cu unchiu Sepu

    GREEN HOURS
  • 16.01: Teatru Luni "New York Fuckin’ City" de Peca Stefan, ora 20:00
  • 17.01: Teatru Luni "Kinky ZoOne" Regia : Radu Afrim, ora 20:00

    CASA ELIAD
  • 13.01: Concert Mircea Bodolan & Bodi’n, ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club