x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

21 Oct 2005   •   00:00

UNDER


LANSARE. La 1 noiembrie, orele 20:00, clubul Fire va fi gazda unui eveniment underground. CRiZE lanseaza primul album intitulat sugestiv "The New Beginning". Discul contine piese 100% noi, cat si un videoclip la piesa "Myself". De asemenea, inainte de lansare, va incepe sa ruleze cel de-al treilea clip, la piesa "Myself". PCC si Kendo vor fi prezenti si ei in postura de invitati. Let’s start the new beginning!

LA PLATANE. House Xperience isi urmeaza cursul. In aceasta seara, la pupitrul clubului Kristal Glam vor urca Sharam Tayebi (Deep Dish) si Dean Coleman - special guest, aflati in turneul mondial "George is on". Sambata, trece la platane Anton Fielding aka Echomen. Ultimul album Echomen "Spirit" s-a bucurat de un succes rasunator cu ritmurile sale tribale si dark progressive.

STREETDANCE. Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL, organizeaza cursuri de breakdance si streetdance. Big Bounce este o miscare care vrea sa promoveze cultura

HIP- HOP IN ROMANIA. Coregraful si managerul scolii este chiar CRBL, membru al trupei Simplu, care pregateste trupa BB, o trupa de dansatori selectionati din randul cursantilor, pentru concursurile nationale si internationale de profil. Se vor elibera diplome recunoscute de Ministerul Muncii.

VINIL. Ieri, la Libraria Carturesti, a avut loc lansarea oficiala a celui mai recent album al lui Alexandru Andries (foto), "Comanda speciala". Cele 20 de piese care nu fusesera pana acum inregistrate in studio au stat la dispozitia fanilor inca din luna septembrie, insa doar pe casete audio si pe CD. Cu aceasta ocazie, Andries a anuntat si data la care va avea loc traditionalul concert de Craciun, 5 decembrie, la Teatrul National. (M.M.)

ADIO! In cadrul primului turneu de adio, Phil Collins va sustine un recital in Romania, la Romaero Baneasa, la 30 octombrie, ora 20:30. Show-ul cuprinde multe dintre hit-urile lui Phil, printre care inegalabilele "You Can’t Hurry Love", "Easy Lover", "Another Day In Paradise" si "You’ll Be In My Heart" - piesa scrisa de Phil pentru succesul cinematografic "Tarzan". Doua ore de show total cu Phil Collins alaturi de 16 muzicieni. Pretul unui bilet variaza intre 129,5 - 449,5 RON.

JAZZ AND MORE. In zilele de 21, 22 si 27 octombrie are loc, la Sibiu, prima editie a Festivalului de Muzica Contemporana "Jazz And More". Concertele vor avea loc in Sala Thalia, str. Cetatii, incepand cu ora 19:00 (21, 22.10) si ora 21:30 (27.10). Dintre invitati: Ansamblul Pro Contemporania - "ContempUnderground", Harry Tavitian, Alex Harding & Blutopia (USA).

TEATRU. Azi, de la ora 16:00, la Studioul "Casandra", are loc spectacolul "Stele in lumina diminetii", de Alexandr Galin, realizat de promotia UNATC 2005, coordonata de Gelu Colceag. Regia, Mihaela Petre. Spectacolul participa in data de 23 octombrie la cea de-a XX-a editie a Festivalului de Teatru de la Piatra-Neamt. (C.D.)

VERNISAJ. Maine, 22 octombrie, de la orele 13:00, la Galeria Casei de Cultura "Alex Giugaru" din Husi, are loc cea de-a XI-a editie a Salonului de grafica satirica. Expozitia de anul acesta are ca tema "Vinul si arta".

& MORE
THE WEB
  • 21.10: Mr Funk
  • 22.10: Musical Salad with Sonar (Codin & Swamp)

    CLUB EXPIRAT
  • 27.10: Urban Noise 2 event

    UNDERWORLD
  • 26.10: Suie Paparude

    CLUB BAVARIA
  • 23.10: Oktoberfest: Vank
  • 26.10: Hara; 27.10: Cargo

    ARCUB
  • 24.10: Jazz Festival: Florin Raducanu, Mircea Tiberian Quartet ora 19:00

    VIKING CLUB
  • 22.10: Concert Inactive Messiah, Siva Six, Deviant ora 21:00
  • 25.10: Concert Seven, She Wolf ora 21:00

    SALA PALATULUI
  • 21:10: Concert Phoenix, lansare album "Baba Novac" ora 20:00 Pret: 20-40 RON

    JUD. CARANSEBES
  • 21.10: Rockland - Interitus Dei

    CLUJ-NAPOCA
  • 27.10: Music Pub: Concert S.L.U.T. ora 20:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club