x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & nore

Under & nore

27 Oct 2006   •   00:00
PROTEST. Maine, de la ora 17:30, artistii se revolta impotriva articolului 13 din proiectul de lege privind libertatea religioasa si regimul cultelor votat deja in Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati nationale si in Comisia juridica, de disciplina si imunitati. Pentru multi, adoptarea unui astfel de articol de lege limiteaza libertatea de exprimare. Concertul va fi sustinut de Luna Amara, Vama, Florin Chilian, Raza, Tapinarii, Sarmalele Reci, Altar, Buricul Pamantului, IPR. Evenimentul va debuta cu un happening care va dura circa 10 minute si va fi realizat de peste 100 de voluntari, iar publicul va putea semna o scrisoare deschisa adresata Camerei Deputatilor si presedintelui Romaniei. (R.G.)

BLUES. Astazi, incepand cu ora 20:00, Weinberger va sustine un adevarat concert de blues in Club Yellow. Concertul poarta chiar numele ultimului sau album, "Nashville Calling". Oradean la origine, chitarist, vocalist, interpret la muzicuta, producator si realizator de emisiuni radio si producator de albume, initiator al miscarii de cluburi, reprezinta fara indoiala o autoritate in materie de blues.

PSY. Web Club va gazdui maine seara, de la 22:40, un nou eveniment marca Thrancians. Sub sloganul "Next Level", muzica mixata de Vanja (Macedonia), Mirko (Grecia) si Latam va va ajuta sa treceti la urmatorul nivel. (M.N.)

MARTIN. In aceasta noapte, la Clubul Studio Martin vor rasuna versurile: "It’s the first day of the rest of your life"... Celebrul Dj Timo Mass va mixa live pentru bucuresteni timp de cateva ore. Startul distractiei va fi dat la ora 23:00 de Pedro, iar un bilet cumparat la intrare costa 50 RON. Petrecerile continua la Martin in luna noiembrie cu: Miss Sunshine, Rui Da Silva, Rennie Pilgrem. (M.N.)

SONIQUE. House Experience KissFM are in aceasta seara o invitata speciala: Sonique. Cinci discuri de platina, cea mai buna cantareata a anului, nominalizata pentru Cel mai bun DJ al anului... Prima femeie care a ocupat trei saptamani la rand numarul 1 in topuri va incinge platanele la Kristal Glam Club, incepand cu ora 22:00. (R.G.)

& MORE
LAPTARIE ENACHE
  • 28.10: Blazzaj
    CLUB ART JAZZ
  • 28.10: Luna Amara, ora 22:00
    CLUB A
  • 28.10: Teatru "Monoloagele vaginului", ora 19:00
  • 29.10: Za Duff (folk)
  • 31.10: Protest Urban
    SALA PALATULUI
  • 29.10: Uriah Heep, Iris, Raza, ora 19:30
  • ×
    Subiecte în articol: culture club