x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under… & more

Under… & more

05 Ian 2007   •   00:00
SORESCU RELOADED. Luni, 8 ianuarie, de la ora 20:00, Clubul La Scena este gazda spectacolului de teatru "Fasole batuta mar", realizat dupa texte de Marin Sorescu. Spectacolul reprezinta examenul de absolventa al studentilor de la clasa profesorilor Adriana Pitesteanu si Vlad Radescu, Facultatea de Teatru a Universitatii Spiru Haret. Viitorii actori si indrumatorii lor propun o versiune… reloaded a lui Marin Sorescu. Mai precis, o istorie condensata de-a ras’-plansu’ a satului oltenesc, a obiceiurilor, traditiilor, metehnelor si mentalitatilor, pe care doar "ai mai tineri" dintre noi o pot reda. (C.D.)

GREEN HOURS. Luni, 8 ianuarie, de la ora 20:00, la Green Hours se joaca piesa "Bucharest Calling", de Peca Stefan. Din distributie fac parte: Laurentiu Banescu, Isabela Neamtu, Cosmin Selesi, Katia Pascariu si Daniel Popa. Regia spectacolului este semnata de Ana Margineanu. (M.N.) The Mission. Armin Van Buuren, unul dintre cei mai iubiti DJ-i de trance si numarul 2 mondial, conform topului DJ Mag, da startul petrecerilor The Mission in anul 2007. Evenimentul va avea loc la Bucuresti la 24 februarie, iar in deschiderea lui Armin vor mixa Vania si Remy (Olanda). Un bilet cumparat la intrare va costa 60 RON. (M.N.)

PREMIERA. Baobinga vine in Romania. Evenimentul marca Synthplants va avea loc sambata, 20 ianuarie, la Clubul Studio Martin. In deschiderea DJ-ului originar din Manchester vor mixa DJ Vasile si Chico Red (Bulgaria). Sam Simpson aka Baobinga este cunoscut atat pentru productiile sale breaks, house si chiar drum’n’bass, cat si pentru prestatiile live in cluburi celebre precum: Fabric din Londra, Kink din Sidney, IBWT din St. Petersburg, Clubul 1015 sau Babyface. Intrarea la acest party este 20 RON pana la ora 00:00 si 30 RON dupa ora 00:00. (M.N.)

UE-CHEND. ProFM te cheama la Studio Martin pentru primul "UE - chend" din an! In aceasta seara, Roby si Livio urca la platane si incing atmosfera in stil… local! Iar maine seara, Pedro si Raresh vrajesc platanele! Full Romanian line-up! Wicked beats! Party people follow ProFM! (R.G.)

BIG MAMOU
  • 5.01: Cyfer’s Sin
  • 6.01: Teamsters
  • 9.01: Open Microphone cu Cyfer
  • 11.01: Balkan (hard-rock)
  • CLUB ART JAZZ
  • 5.01: Mircea Tiberian Quartet ora 21:30
  • 6.01: Eddie Neumann Group ora 21:30
  • 11.01: Iordache ora 21:30
  • ×
    Subiecte în articol: culture club