x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under… & more

Under… & more

10 Noi 2006   •   00:00
GLAM. Maine seara, Kristal Glam Club are invitat duo-ul britanic Futureshock. De warm-up se va ocupa DJ Chriss. Phil Dockerty si Alex Tepper au remixat piese pentru The Chemical Brothers, Moby, Underworld si Groove Armada. Futureshock se afla mereu in studio, lucrand la albumul de debut, primul single fiind lansat de curand la Junior. Cat priveste activitatea de DJ, Phil si Alex sunt tot timpul in turnee atat in UK, Ibiza, cat si in Asia. (R.G.)

VIZIONARI. In aceasta seara, la Clubul Underworld, de la ora 17:00, puteti viziona: Dureri ascunse, Gay Pride, Antifascismul obisnuit, Vopseste romaneste, Ofensiva nemultumirii si Folclor. De la ora 19:00 vor concerta: Nihilistic, Planet Jam, The Mohawks, AKU, Pavilionul 32, Tep Zepi si Buzz. Dupa concert: DJ Tavi. (M.N.)

PSY. Clubul sibian Chill Out revine in atentia ascultatorilor de muzica electronica cu o noua petrecere din seria "Open your Mind". Vor mixa: Styx (Germany), Latam (Bucharest) si Lygos (Bucharest). Intrarea la petrecere este 10 RON. (M.N.)

ANIVERSARI. A sosit clipa sa sarbatorim sase ani de petreceri de calitate marca "The Mission" si ProFM. Cu ocazia aniversarii, in aceasta noapte la Studio Martin vor mixa John Acquaviva (foto) si Praslea. The Mission si ProFM te cheama sa sarbatoresti sase ani de evenimente superreusite la un party plin de sound-uri unice! Un alt event aniversar va avea loc sambata, 18 noiembrie, cand Clubul Studio Martin implineste 13 ani. Evenimentul va fi celebrat cu DJ Rui Da Silva si cu Pagal. Intrarea la acest party este 20 RON inainte de ora 1:00 si 30 RON dupa ora 1:00. (M.N.)

YELLOW CLUB. In aceasta seara, Yellow Club se va imbogati cu inca un concert memorabil: trupa Sfera, alaturi de care se vor gasi si fostii membri de la Bosquito (Victor Stephanovici, Mihai Constantinescu, Nicolae Georoiu si Victor Solomon). Iar maine seara vor fi baietii de la Kumm, de la ora 20:30. Cu un nou vocalist, Catalin Mocan, Kumm se pregateste pentru un nou album ce urmeaza a fi lansat pe piata anul viitor. (R.G.)

THE WEB
  • 10.11: Reash, Goblin
  • 11.11: Said, Dan 0
    FIRE CLUB
  • 12.11: Hiphopculture 4 ani: Deceneu, Piele, Dagga
  • OLD SCHOOL
  • 10.11: Insane ora 22:00
    BIG MAMOU
  • 10.11: Lone Star
  • 11.11: Cyfer’s Sin
  • ×
    Subiecte în articol: culture club