x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Unii oameni are, alti oameni n-are!

Unii oameni are, alti oameni n-are!

12 Ian 2005   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU
Din ciclul "da-mi protetha thin pahar/ tha te muthc in thtil balbal", astazi va prezentam un cuplu de... hmmm.... actori care se joaca de-a sexul in fata camerei de luat vederea... aaa, pardon... vederi. S-a intamplat la Kensky, emisiune pe care dac-o ratez seara, nu-i nimic, Prima teve are grije... aaa... grija s-o dea in reluare dimineata, pentru telespectatorii asa, mai cascati, ca mine si ca tine si ca el si ca ea, pe principiul ca daca voi nu vreti sa va uitati la Kensky, noi vrem si iete ca va uitati, fie chiar pentru o secunda, cand faceti jogging... aaa... zapping (scuze, sunt cam aiurita-n dimineata asta).

In propozitie este vorba de un cuplu atat in viata profesionala (daca ma-ntelegeti ce vreau sa spun), cat si in viata sociala, adica tipii erau luati cu acte-n regula. Recunosc sincer ca am prejudecati cu tonele si ca nu-nteleg cum vine asta sa-ti castigi banii filmandu-te in timp ce daca-ma-ntelegeti-ce-vreau-sa-spun. Dar, ma rog, dac-ar fi sa parafrazez vorba filosofului bulgar, unii oameni are, alti oameni n-are. Care este!
"Noi ne-nselam frontal, nu ne-nselam pe la spate", face... hm... actorul, care cica pune mult suflet in ceea ce face.

Ah, domnu’ actor, dar nu m-am indoit nici o clipa de natura sufletului dumneavoastra generos, de delicatetea sentimentelor dumneavoastra sincere, deschise oricarei experiente, domnu’ actor, dar va rog sa ma-ntelegeti, si eu am un suflet de artist, ca profesorul din nuvela lui Eliade, asa ca daca e cineva in lumea asta care va-ntelege foarte bine, cel mai bine, cel mai foarte bine, eu sunt aceea, nimeni dintre toate bestiile astea care va analizeaza din toate ungherele si care nu va iubeste, domnu’ actor, nu va iubeste cum va iubesc eu, sintel thi patimath (sic!), atha ca va log flumoth, da-mi protetha din pahal, tha te muthc in thtil balbal, daca tot va lasa nevasta-ta. Acestea fiind zise, eu va doresc numai bine in cariera dumneavoastra, sa va tina cat mai mult, sa va fie de bine, dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra, precum si, de asemenea, traditionalul orgasme innadite!

Si daca tot stau sa ma uit in gura la toti... la toti, zic sa ma uit si-n gura la domnita Stefanescu, sau ceva in genul asta, invitata la matinalul B1teveului. Pentru neinitiati, domnita Stefanescu canta, da? Si daca vreti sa stiti, ea canta mai mult afara. Nu stiu ce oameni rai or fi prin jurul ei, de n-o lasa sa intre-n casa... si daca-i prind, ii bat de le suna apa-n cap... sau, poate, domnita canta atat de naspa, incat...

×
Subiecte în articol: arte oameni