x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vedete premiante

Vedete premiante

de Miruna Mihalcea    |    08 Dec 2005   •   00:00
Vedete premiante

Decernarea Premiilor TV Mania, evenimentul care aduna laolalta starurile autohtone de televiziune, a starnit din nou emotii in randul concurentilor de pe piata de profil din Romania.

Campania pentru a 5-a editie a Premiilor TV Mania 2005 a debutat in luna septembrie si s-a desfasurat timp de zece saptamani. In acest an, pe langa modalitatea clasica de vot, prin talonul publicat in revista, cititorii au putut vota si prin SMS. Principalele atuuri cu care se lauda organizatorii sunt, pe de o parte, faptul ca evenimentul e unic in cee a ce priveste domeniul televiziunii romanesti si, pe de alta parte, faptul ca atat nominalizarile, cat si voturile finale apartin publicului. Prin urmare, TV Mania a castigat girul institutiilor pe care le tinteste si care, la randul lor, isi exprima public increderea prin intermediul vedetelor care le reprezinta imaginea si care participa la eveniment.

ZECE PENTRU NOTA 10. Revista a propus publicului votant zece sectiuni, impartite in doua categorii: cinci sectiuni pentru productiile tv si cinci pentru vedete tv. In fruntea ierarhiei la capitolul nominalizari s-a situat Pro TV, urmat de Antena 1, TVR 1, Prima TV si Realitatea TV, cu vedetele lor de artilerie grea, trimise-n linia intai in lupta pentru audienta: Teo Trandafir, Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Mircea Radu, Divertisii, Andreea Marin, Carcotasii, Robert Turcescu.

PREMIANTII. Cei mai buni dintre cei mai buni pleaca acasa cu trofeul. Astfel, Teo Trandafir e cea mai populara vedeta TV, "Cronica carcotasilor" - cea mai buna emisiune de divertisment, "Surprize suprize" - cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti, "Stirile Pro TV" - cea mai buna emisiune de stiri, Raluca Arvat - cel mai bun prezentator de stiri sportive, "Numai iubirea" - cel mai bun serial romanesc, "100%" - cel mai bun talk-show, Robert Turcescu - vedeta care a-nregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune a anului, Mircea Radu - cel mai sexy star tv si, aplauze!, bombonica de pe tort, Nicoleta Luciu - cea mai sexy vedeta TV.

×
Subiecte în articol: arte