x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Călător prin Europa

Călător prin Europa

de Sebastian S. Eduard    |    10 Ian 2008   •   00:00

Litera internaţional a scos pe piaţă un nou ghid turistic. De această dată este vorba despre unul dedicat mai multor metropole europene. Volumul pune accent pe distracţii şi cum­pă­rături şi se vrea primul dintr-o serie de ghiduri tu­ristice destinate călă­torilor cu gusturi rafinate şi pre­ten­ţioşi.

 

COOL. Peste 800 de fotografii şi articole sinteti­­zea­ză tot ce este mai “cool” în Am­sterdam, Atena, Ro­ma, Paris, Viena sau Istanbul. Pe scurt, 14 dintre cele mai importante me­tropole europene.

 

DETALII. Bogat ilustrată şi cu multe detalii inedite, Style City Europa descrie spaţiile de interes din 14 oraşe, urmărind alte criterii decât ghidurile de călătorie clasice. Hotelurile, restaurantele, barurile, cafenelele, magazinele, galeriile de artă, muzeele, grădinile sunt pre­zen­tate pornind de la informaţii de istorie lo­cală, arhitec­tură, economie şi artă. Selecţia este fă­cu­tă în funcţie de particulari­tă­ţile şi specificul fie­cărui loc. Găsiţi în Style City Eu­ropa ho­teluri în care artiştii con­tem­po­rani au creat de­sign-ul pen­tru fiecare ca­meră în parte, res­tau­rante ame­­­najate în clă­­­diri de patri­moniu, ga­lerii de artă non­conformiste, baruri underground şi magazine unicat. Hărţile uşor de consultat vă ajută să localizaţi toate aceste locuri în oraşul în care vă aflaţi, iar fotografiile excelente vă dezvăluie detalii esenţiale pentru imaginea de ansamblu a unei clădiri.

×
Subiecte în articol: carte