x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cărţi cheie

Cărţi cheie

de Sebastian S. Eduard    |    18 Noi 2007   •   00:00
Cărţi cheie

Colecţia Cărţi Cheie (Curtea Veche) iţi propune să te imbogăţească şi să te facă să-ţi atingi intregul potenţial. Să vedem cum...

Â

Descătuşează-ţi intregul potenţial

Trăim in medie 27.375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi, fiecare secundă contează. Depinde de noi să facem din timp un aliat sau un duşman. Acest volum este cartea cu ajutorul căreia devenim conştienţi de căt de preţioasă este fiecare zi a vieţii noastre şi de modul cum trebuie gestionată această inestimabilă resursă. Există oameni care rămăn ancoraţi in trecut, acumulănd eşec după eşec, şi oameni care reuşesc in viaţă, tocmai pentru că işi proiectează in viitor dorinţele.

Â

Ştiinţa de a deveni bogat

Eşecul nu este un atribut al Universului. Dreptul omului la viaţă inseamnă libertatea de a folosi fără restricţii toate lucrurile care ii sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentală, fizică şi spirituală completă. Scopul naturii este progresul şi dezvoltarea vieţii, de aceea ne sunt puse la dispoziţie toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne valorifica potenţialul. A fi bogat nu depinde de mediul in care trăieşti, ci este rezultatul unui anumit mod de a acţiona.

Â

×
Subiecte în articol: carte