x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cărţi de succes

Cărţi de succes

de Jurnalul National    |    13 Ian 2008   •   00:00

Polirom vine în colecţia “Carieră, succes performanţe” cu două noi titluri:"Secretele negocierii", "Capcanele managementului"

 

Secretele negocierii

Negocierea este o adevărată artă. De succesul ei depinde dacă reuşiţi să vindeţi sau să cumpăraţi avantajos, să obţineţi o mărire de salariu sau să încheiaţi afaceri profitabile. Cu ajutorul lui Roger Dawson, fondator al Power Negotiating Institute şi renumit expert în negociere şi persuasiune, veţi reuşi să stăpâniţi cele mai eficiente strategii şi cele mai inteligente tactici pentru a obţine ceea ce doriţi.

 

Capcanele managementului

Poate părea incredibil, dar o bancă din Washington a pierdut 2.000.000 de dolari, pentru că a refuzat să accepte un tichet de parcare în valoare de 60 de cenţi.

O funcţionară plictisită, un manager inflexibil şi o interpretare rigidă a politicilor organizaţionale. De fapt, o capcană în care poate cădea oricine. Micile greşeli pot avea consecinţe uriaşe, dar dumneavoastră vi se oferă şansa de a le evita cu abilitate şi tact. Uşor de citit şi bine documentată, cartea este indispensabilă tuturor celor care râvnesc la un stil de conducere aproape de perfecţiune.

×
Subiecte în articol: carte