x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cu burta pe carte(a) de bucate

Cu burta pe carte(a) de bucate

de Sebastian S. Eduard    |    14 Noi 2010   •   00:00
Cu burta pe carte(a) de bucate

Încă un volum despre cum şi ce să gătim? De ce nu? Unde mai pui că autorul este nimeni altul decât Gordon Ramsay, o notorietate în materie...

6017-136862-bucatarialumiiretetefantasticedepretutindeni1059.jpgCe aţi dori la cină în seara aceasta? Mâncare italienească? Chinezească? Franţuzească? Celebrul Gordon Ramsay a adunat pentru voi reţetele sale favorite din lumea întreagă. Indiferent ce veţi avea chef să gătiţi, cu siguranţă veţi găsi ceva în cartea extravagantului maestru bucătar britanic. Volumul se intitulează "Bucătăria lumii" şi a apărut la Editura Litera în condiţii grafice de excepţie: circa 250 de pagini, policromie, coperţi cartonate etc. Volumul este structurat pe tipuri de bucătării şi ţări: Franţa, Italia, Grecia, Spania, Anglia, Orientul Mijlociu, China, Thailanda, India, America.

Cine este autorul? Gordon Ramsay a primit treisprezece stele Michelin pentru restaurantele sale din Londra şi din New York. Începând din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantului lui din Chelsea i s-au acordat în mod constant trei stele Michelin. Celebrul maestru bucătar este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Ramsay's Kitchen Nightmares (Coşmar în bucătărie, Paprika TV), The F Word (Cu F de la Fantastic, Paprika TV) şi Cookalong Live.

×
Subiecte în articol: carte