x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cum să fii "bitch", manual explicit

Cum să fii "bitch", manual explicit

de Sebastian S. Eduard    |    15 Iun 2008   •   00:00
Cum să fii "bitch", manual explicit

CURTEA VECHE ● De ce bărbaţii se însoară cu scorpii
Proză exclusiv feministă. Aceasta este provocarea pe care o face colecţia Stiletto Books a Editurii Curtea Veche.



CURTEA VECHE ● De ce bărbaţii se însoară cu scorpii
Proză exclusiv feministă. Aceasta este provocarea pe care o face colecţia Stiletto Books a Editurii Curtea Veche.

O carte pe care ar trebui să o ai în geantă, permanent, ne asigură editorii. O carte pe care să o deschizi apoi la pauza de cafea şi seara, cînd faci o baie caldă. O carte despre femeia care îţi doreşti să fii.

KNOW HOW. "«De ce bărbaţii se însoară cu scorpii» nu este o altă carte de genul «cum să pui mîna pe un soţ». În nici un caz nu ai să găseşti în cartea asta o sugestie cît de mică cum că nu poţi fi o femeie completă pînă nu îţi găseşti «jumătatea»", este de părere autoarea – Sherry Argov. "Dimpotrivă. Vei vedea că vom sfărîma convenţiile, te vom ajuta să înţelegi mai bine de ce unele relaţii nu duc nicăieri şi vom moderniza concepţiile tale referitoare la modul în care îşi alege un bărbat sufletul-pereche... Scoate-ţi pantofii din picioare, aşază-te confortabil şi pregăteşte-te pentru o discuţie serioasă, ca între fete."

IDEI. "Nu vă lăsaţi păcălite de titlu", ne spune şi cronicarul de la Los Angeles Times, "în această carte se vorbeşte atît de mult despre respectul de sine, încît Aretha Franklin cu siguranţă ar fi apreciat-o".

Aşa că pregătiţi-vă şi fiţi gata să faceţi mai mulţi "paşi". Primul pe care îl propune autoarea este: "Uită tot ce ai învăţat pînă acum". Urmează capitole gen "Fă ca el să-ţi dea tîrcoale", "De la poate că da la da". Auziţi: nu vi se pare că aţi mai văzut/citit fimul/cartea asta? Ce ziceţi de "Jos cu dragostea"?

×
Subiecte în articol: carte