x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Fii pozitiv!

Fii pozitiv!

de Sebastian S. Eduard    |    06 Mai 2011   •   15:35
Fii pozitiv!
Sursa foto: /Thinkstock

164152-thinkstock92850665.jpgVreţi să avansaţi mai rapid, să acumulaţi mai multe reuşite şi să trăiţi aşa cum vă place? V-aţi săturat să trăiţi de azi pe mâine, mereu nemulţumiţi şi frustraţi? Ei bine, lucrurile bune li se întâmplă celor care ştiu să acţioneze – ne dezvăluie în cartea sa „Puterea atitudinii po­zitive” (Curtea Veche Publishing) Dr Dennis E. Hensley. Este deci timpul să decideţi că nu mai vreţi să leneviţi vreodată. Fiindcă e minunat cât de multe lucruri puteţi face dacă vă puneţi în mişcare.

Pe măsură ce vă schimbaţi atitudinea, veţi observa că rezultatele încep să se vadă, iar drumul spre succes începe să se contureze tot mai clar. Căci, aşa cum spune Dennis Hensley, „singurele lucruri care ne limitează sunt dimensiunile propriilor visuri şi volumul de muncă pe care suntem dispuşi să-l investim într-o afacere”. Astfel, autorul este de părere că o atitudine pozitivă vă poate ajuta să aflaţi ceea ce vă doriţi cu adevărat, pentru a vă concretiza visurile şi să descoperiţi ce anume îi motivează pe oameni în mod automat, dar şi să vă afirmaţi propriile dorinţe, astfel încât să fiţi modele de urmat pentru ceilalţi.

Dr Dennis E. Hensley e scriitor, profesor, orator şi consultant. Deţine patru diplome în comunicare, printre care un doctorat în lingvistică şi literatură engleză, obţinut la Ball State University. Este profesor la Taylor University din Fort Wayne, Indiana, instituţie în cadrul căreia a înfiinţat în 1997 Programul de Scriere Pro­fesionistă, al cărui director este încă de la în­ceput. Hensley susţine, de asemenea, cursuri de relaţii publice, comunicare corporatistă şi jurnalism de investigaţie. Este autorul a 51 de cărţi, printre care şase romane foarte populare, opt manuale despre arta scrisului şi alte lucrări pe teme ca gestionarea timpului, motivare personală, doctrină creştină şi relaţii pu­blice. A publicat peste 150 de nuvele şi vreo 3.000 de articole pentru ziare şi reviste.

×
Subiecte în articol: carte