x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ghiduri turistice

Ghiduri turistice

de Sebastian S. Eduard    |    30 Mar 2008   •   00:00
Ghiduri turistice

Litera Internaţional iese cu o nouă colecţie de ghiduri turistice în colecţia “Guides Gallimard”. Primele două ale seriei sunt cele dedicate oraşelor Florenţa şi Sevilla.

 

Florenţa

Se adresează tuturor turiştilor care vor să adopte pentru câteva zile ritmul şi stilul de viaţă al localnicilor din oraşul Florenţa. Conţine hărţi pliabile pentru fiecare cartier, informaţii despre cele mai importante 60 de atracţii ce nu trebuie ratate, peste 150 de restaurante, trattorii, gelaterii, cafenele, baruri, teatre, săli de concert, magazine, pieţe şi hoteluri... Conţine toate sfaturile şi informaţiile practice pentru a profita din plin de Florenţa.

 

Sevilla

Se adresează tuturor turiştilor care vor să adopte pentru câteva zile ritmul şi stilul de viaţă al localnicilor din oraşul Sevilla. Conţine hărţi pliabile pentru fiecare cartier, informaţii despre cele mai importante 60 de atracţii ce nu trebuie ratate, peste 150 de restaurante, baruri tapas, teatre, săli de concert, magazine, pieţe şi hoteluri... Conţine toate sfaturile ¾i informaţiile practice pentru a profita din plin de Sevilla.

×
Subiecte în articol: carte