x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Motivaţional

Motivaţional

de Sebastian S. Eduard    |    27 Ian 2008   •   00:00
Motivaţional

Literatura motivaţională este din ce în ce mai cău­tată. Vă sugerăm alte do­uă titluri recent apărute pe piaţă la Editura Amaltea.

Literatura motivaţională este din ce în ce mai cău­tată. Vă sugerăm alte do­uă titluri recent apărute pe piaţă la Editura Amaltea.

 

Factorul Aladdin

Orice este posibil... dacă îndrăzneşti să ceri! Fericire perso­nală. Împlinire creativă. Succes profesio­nal. Eliberare de frică. Avem la îndemână abilitatea de a obţine aceste lucruri. Volumul ne ajută să nu pierdem oportunităţi esenţiale, identificând principalele obstacole care ne împiedică să cerem şi învăţându-ne tehnici simple pentru a le depăşi. Cu poveşti pline de inspiraţie despre oameni care au avut succes cerând ceea ce îşi doreau, această carte ne arată cum să provocăm schimbări în vieţile noastre.

 

Lucruri mărunte, rezultate măreţe

În fiecare zi, lucrurile mărunte pe care le facem sau le spunem îi afectează pe cei din jurul nostru. Nimeni nu trăieşte dincolo de socie­tate. Prin urmare, acţiunile noastre îi afectează pe alţii. Felul în care ne îmbrăcăm,vorbim sau ne purtăm determină modul în care semenii ne vor percepe. Această carte dezvăluie teoria “lucrurilor mărunte” prin identificarea părţilor sale componente, punându-le sub semnul întrebării, oferind nenumărate exemple.

×
Subiecte în articol: carte