x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

16 Noi 2007   •   00:00

• Dependentă de dragoste • Boudica • Sfărşitul timpului • 150 de experienţe in psihologie

Dependentă de dragoste

EDITURA ALLFA. Această analiză independentă şi detaliată a carierei şi personalităţii sale are ca punct de plecare perioada plină de rătăciri a adolescentei din inverzitul Croydon şi ajunge pănă la evoluţia sa uimitoare, ii trece in revistă pe fotografii (şi iubiţii) care au ajutat-o de-a lungul drumului, menţionează celebra poveste de dragoste cu Johnny Depp şi cu numeroşi alţi iubiţi faimoşi pe care i-a avut, abordează şi legătura tot mai bizară cu Peter Doherty, care a făcut-o să işi piardă foarte mulţi prieteni, din cauza expunerii in paginile ziarelor de scandal.

Boudica

EDITURA RAO. In 60 d.Hr., Boudica, războinica Eceniei, şi-a condus poporul .ntr-o ultimă revolt săngeroasă impotriva armatelor cotropitoare ale Romei. Este povestea lumii de neuitat a Britaniei tribale din anii de dinainte de invazia romană: o lume a druizilor, a clarvăzătorilor şi a magiei zeilor. O lume in care războinicii luptă pentru glorie şi, in acelaşi timp, pentru victorie. Inceputul unei serii de romane istorice, care o aduce .n atenţia cititorilor pe legendara războnică celtă Boudica.

Sfărşitul timpului

EDITURA SAMIZDAT. Cartea lui Udo Bruckmann reuneşte teme inaccesibile publicului larg, teme de mare interes care, prin conştientizare, conduc la concretizarea noii realităţi. Noua realitate necesită conştiinţa şi spiritualitatea fiecăruia dintre noi. Sfărşitul timpului nu este o carte oarecare, ci anunţul increzător intr-un viitor universal, plin de lumină şi de emoţie. Intenţia autorului este de a pune in rezonanţă potenţele umane şi acţiunile pozitive ale tuturor creaturilor din Univers.

150 de experienţe in psihologie

EDITURA POLIROM. Progresele inregistrate de psihologia ultimelor decenii au pus intr-o lumină nouă comportamentele noastre din viaţa cotidiană. Numeroasele experimente prezentate in lucrare ne ajută să-i cunoaştem pe ceilalţi, să descoperim motivaţiile ce se ascund in spatele atitudinilor pe care aceştia le adoptă, dar şi să inţelegem mecanismele care ne fac atăt de uşor de manipulat uneori. Stilul accesibil şi, in acelaşi timp, bine documentat o recomandă atăt profesioniştilor, căt şi cititorilor interesaţi de mecanismele comportamentului uman.

×
Subiecte în articol: carte