x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

28 Dec 2007   •   00:00

Sanctuarul

Editura Nemira. Autorul bestsellerului internaţional "Ultimul templier", Raymond Khoury, revine cu "Sanctuarul". "Volumul ar putea fi cea mai ambiţioasă operă de ficţiune a anului 2007. Aventură, suspans şi speculaţii despre o conspiraţie care ar putea schimba lumea pentru totdeauna", scrie presa americană despre carte.

Triunghiul secret

Editura Rao. Este povestea unui complot care a străbătut secolele! Cum intotdeauna există cineva prea curios, SECRETUL este la un pas să fie descoperit. Sunt sute care au incercat deja. Mii! Biserica i-a combătut de fiecare dată... A manipulat adevăruri, a inălţat ruguri, a adunat armate, a aruncat in temniţă oameni nevinovaţi. Orice pentru a păstra SECRETUL! Secretul Testamentului Nebunului! Autorul celei de-a cincea evanghelii şi-a depus lucrarea intr-o grotă inainte de a pleca pe mare; mai apoi, conţinutul său a devenit proprietatea Bisericii. Care de atunci veghează ca acest secret să nu fie divulgat!

Dragoste neagră

Editura Trei. Laureată a Premiului Femina, "Dragoste neagră" este cronica unei pasiuni devoratoare, mai exact descrierea minuţioasă a sentimentelor pe care un bărbat le resimte faţă de iubita sa, o metisă cu ochii negri şi trupul de foc. Adoraţia şi dragostea pentru această femeie ating paroxismul şi furia, dar, in mod paradoxal, sporesc atracţia şi supunerea bărbatului.

Măcinat de dorinţa de a se elibera, de a intoarce spatele acestei femei rebele şi innebunitoare, eroul nu reuşeşte decăt să se prindă şi mai mult in lanţul sentimentelor...

Fortăreaţa albă

Editura Curtea Veche. O miraculoasă poveste despre portrete in oglindă, sosii şi rătăciri funambuleşti prin labirinturile destinului la sfărşit de secol al XVII-lea, in plină criză a Imperiului Otoman. Două oraşe fabuloase - Veneţia şi Istanbulul - , două lumi in dialog - Occidentul şi Orientul - şi două personaje bizare de o asemănare uluitoare - un erudit veneţian, capturat de corsari şi văndut in robie, şi un turc straniu, cunoscut sub numele de Hogea ("Invăţătorul"), işi intersectează şi negociază universurile intr-un misterios joc al dilemelor identitare.

×
Subiecte în articol: carte