x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

04 Apr 2008   •   00:00

Cum să te relaxezi repede şi plăcut

Editura Trei. Henri Brunel le oferă 22 de reţete “eficiente şi delicioase&a

Cum să te relaxezi repede şi plăcut

Editura Trei. Henri Brunel le oferă 22 de reţete “eficiente şi delicioase” de relaxare în maşină sau la serviciu, aşteptând autobuzul sau la dentist – tot atâtea modalităţi de redobândire a stării de bine şi a liniştii interioare.  Henri Brunel, profesor de yoga, ne învăluie halucinantele vieţi într-o privire de adâncă prietenie şi ni le descrie cu un zâmbet uşor amuzat, uşor ironic. O carte plină de sfaturi preţioase ce dovedesc o adevărată cunoaştere a trupului şi sufletului omenesc.

 

 

 

Delicvenţi nătăfleţi

Editura Meditaţii. Comisarul-şef Traian Tandin este un poliţist cunoscut prin reuşitele profesionale multiple, fiind un reputat ofiţer judiciarist, discipol al marelui criminalist, general de brigadă (r) Dumitru Ceacanica, dar şi un scriitor notabil în urma editării a peste 60 de cărţi poliţiste care au avut un real succes de public. Autorul a adunat în această carte o serie de întâmplări reale cu infractori ale căror gafe memorabile îi fac să-şi încheie ,,cariera” pentru mulţi ani sau... definitiv.

 

 

 

Inelul regilor

Editura Nemira. În “Inelul regilor”, ca şi în celelalte romane ale sale, întâmplările se desfăşoară în mai multe perioade istorice, care se întrepătrund apoi pentru a forma o unică intrigă, din Antichitate până în zilele noastre. Şi de data aceasta îi întâlnim pe Oswald Breil, ex-prim-ministru israelian, şi pe cercetătoarea Sara Terracini, preocupaţi ca întotdeauna să salveze lumea. Firul naraţiunii îl reprezintă, aşa cum sugerează şi titlul, un inel care, conform legendei, a aparţinut lui Re Salomone şi despre care se spune că dă puteri absolute celui care îl poartă.

 

 

Opt milioane de feluri de a muri

Editura Humanitas Fiction. Matt Scudder. Uneori detectiv particular. De obicei abonat al barurilor din Manhattan. În comparaţie cu tortura insuportabilă a abstinenţei de la whisky, a rămâne în viaţă pare floare la ureche. Dar niciodată nu e atât de simplu. N-a fost simplu pentru Kim, prostituata care voia să renunţe la meserie şi a fost ucisă. Nu e simplu nici pentru peştele ei, Chance, care crede că un fost poliţist alcoolic va reuşi să-l găsească pe criminal. Şi nici pentru Matt Scudder, care încearcă să supravieţuiască într-un oraş unde toţi se pricep cel mai bine să moară.

×
Subiecte în articol: carte