x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Thriller istoric

Thriller istoric

de Jurnalul National    |    17 Feb 2008   •   00:00
Thriller istoric

După “Codul lui Da Vinci” thriller-ul istoric a luat amploare. Vă atragem atenţia asupra a două noi titluri apărute în Colecţia Suspans a  Editurii Nemira: "Al 13-lea apostol" şi "Piramidele lui Napoleon"

După “Codul lui Da Vinci” thriller-ul istoric a luat amploare. Vă atragem atenţia asupra a două noi titluri apărute în Colecţia Suspans a Editurii Nemira.

Al 13-lea apostol

Unul dintre manuscrisele descoperite într-una dintre peşterile de la Qumran, de lângă Marea Moartă, indică existenţa unor fabuloase comori as­cun­se, provenite pro­babil din Templul lui Solomon din Ierusalim. Se pare că pentru des­co­perirea acestora este necesară găsirea unui al doilea manuscris. Dar acesta, pentru cei care ştiu să citească printre rânduri, conţine de fapt relatarea faptelor şi vieţii lui Iisus, făcută de unul dintre apropiaţii lui, al treisprezecelea apostol.

 

 

Piramidele lui Napoleon

Franţa re­vo­lu­ţionară, 1798. Ethan Gage, ucenicul lui Benjamin Franklin, în­cearcă, într-un Paris in­fla­ţionist, să-şi mărească veniturile cu ajutorul norocului, dar şi să afle mai mul­te despre misterele francmasonilor. La un joc de cărţi câştigă un me­dalion misterios, care se presupune că a aparţinut Cleopatrei şi care aduce moartea tuturor. Ca să scape de acuzaţia uciderii unei prostituate, Ethan Gage se înrolează în armata lui Napoleon şi pleacă în Egipt pentru a înţelege puterea acestui

obiect râvnit de toţi.

×
Subiecte în articol: carte