x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 5 Comedii romantice de neratat în această toamnă

5 Comedii romantice de neratat în această toamnă

de Andreea Tiron    |    23 Sep 2024   •   09:15
5 Comedii romantice de neratat în această toamnă

Toamna aduce o atmosferă perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de filme care îți încălzesc inima. Iată cinci comedii romantice pe care merită să le vezi în acest sezon.

Aceste comedii romantice aduc un amestec perfect de umor și emoție, fiind ideale pentru serile de toamnă petrecute acasă. Indiferent dacă preferi poveștile clasice sau cele moderne, aceste filme te vor face să zâmbești și să te simți bine. Așadar, pregătește-te cu o cană de ceai cald și bucură-te de o seară de cinema!

1. "Love Hard" (2021)

Această comedie romantică de sezonul sărbătorilor urmărește povestea lui Natalie, o tânără din Los Angeles care își propune să întâlnească un bărbat pe care l-a cunoscut online. Însă, când ajunge să-l cunoască, descoperă că lucrurile nu sunt exact cum păreau. Cu umor și întorsături neașteptate, "Love Hard" explorează temele autenticității și iubirii în era digitală.

2. "Notting Hill" (1999)

Un clasic al comediilor romantice, "Notting Hill" spune povestea lui William, un librar din Londra care se îndrăgostește de o vedetă de film americană, interpretată de Julia Roberts. Această poveste fermecătoare, plină de momente amuzante și emoționante, este perfectă pentru o seară cozy de toamnă.

3. "Crazy, Stupid, Love" (2011)

Cu un cast impresionant, inclusiv Steve Carell, Ryan Gosling și Emma Stone, această comedie romantică explorează complexitatea relațiilor. După un divorț neașteptat, Cal, interpretat de Carell, primește ajutorul unui tânăr charismatic pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Umorul și sinceritatea personajelor fac din "Crazy, Stupid, Love" o alegere perfectă.

4. "The Proposal" (2009)

Această comedie romantică îl are în centru pe Andrew, un asistent editorial obligat să se căsătorească cu șefa sa, interpretată de Sandra Bullock, pentru a evita deportarea. Odată ajunși în Alaska pentru a se prezenta familiei, cei doi descoperă sentimente neașteptate. "The Proposal" îmbină umorul cu o poveste de dragoste captivantă.

5. "To All the Boys I've Loved Before" (2018)

Această adaptare a romanului omonim spune povestea lui Lara Jean, o adolescentă care își vede viața dată peste cap atunci când scrisorile de dragoste confidențiale pe care le-a scris sunt trimise către destinatari. Cu o abordare fresh asupra iubirii adolescentine, filmul este plin de momente adorabile și de o chimie superbă între personaje.

 

 

×
Subiecte în articol: comedie film romantic