x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actor din Urzeala Tronurilor, decedat la trei zile după ce a început filmările pentru un nou sezon

Actor din Urzeala Tronurilor, decedat la trei zile după ce a început filmările pentru un nou sezon

11 Aug 2014   •   23:13
Actor din Urzeala Tronurilor, decedat la trei zile după ce a început filmările pentru un nou sezon

JJ Murphy, un actor irlandez de 86 de ani, a murit vineri în casa lui din oraşul Belfast, la trei zile după ce începuse să filmeze primele sale scene în serialul Urzeala Tronurilor.

Moartea actorului a venit pe neaşteptate, acesta prăbuşindu-se din senin. JJ Murphy nu suferea de nicio boală care să îi pună viaţa într-un pericol imediat.

Potrivit cunoscuţilor săi, acesta era nerăbdător să înceapă lucrul la serial, având şi alte proiecte de viitor.

Octogenarul, un cunoscut actor de teatru în Irlanda, a fost distribuit în rolul lui "Ser Denys Mallister", din "Rondului de Noapte".

Conform scenariului, personajul său ar fi trebuit să apară frecvent în sezonul cinci al serialului. Rămâne de văzut dacă producătorii vor căuta alt actor şi refilma scenele sau vor modifica scenariul pentru a scoate personajul de tot.

JJ Murphy va putea fi văzut din toamna aceasta şi în pelicula "Dracula Untold", o producţie care a costat peste 100 de milioane de euro şi care prezintă o variantă fantezistă a faptelor domnitorului Vlad Ţepeş. 

×