x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Șoc la Netflix: Henry Cavill nu va mai juca în „The Witcher”. El ar putea deveni noul James Bond

Șoc la Netflix: Henry Cavill nu va mai juca în „The Witcher”. El ar putea deveni noul James Bond

01 Noi 2022   •   10:20
Șoc la Netflix: Henry Cavill nu va mai juca în „The Witcher”. El ar putea deveni noul James Bond
Sursa foto: Hepta

Netflix a anunțat că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale de top, acesta urmând să fie înlocuit în sezonul 4 al seriei de un alt actor emblematic. Între timp, Cavill este considerat favorit să preia rolul lui James Bond.

Compania americană de streaming a anunțat oficial că „The Witcher”, serialul bazat pe seria de romane cu același nume a autorului polonez Andrzej Sapkowski, a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon, însă rolul lui Geralt din Rivia va fi preluat de actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut din filmele „Hunger Games”, „The Expendables 2” sau „Independence Day: Resurgence”.

„Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monștri cât și aventuri și, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul și sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu”, a scris Cavill pe pagina sa de Instagram, după ce Netflix a făcut anunțul.

„Cum se întâmplă cu cele mai mărețe personaje literare, voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam a acestui bărbat dintre cei mai nuanțați și fascinanți”, a adăugat acesta, urându-i actorului australian să se bucure de rol.

Anunțul făcut sâmbătă de Netflix a declanșat speculații că actorul britanic a renunțat la „The Witcher” pentru a prelua un alt rol emblematic, cel al spionului britanic James Bond, după ce Daniel Craig și-a luat rămas bun de la personaj în luna septembrie a anului trecut.

Cavill a fost considerat mereu unul dintre favoriții pentru a prelua rolul iar zvonurile doar s-au intensificat după ce unul dintre producătorii seriei de filme, Michael G. Wilson, a declarat într-un interviu acordat „Deadline” la începutul lunii octombrie, că următorul James Bond va fi trecut de 30 de ani.

Comentariile sale au venit în contextul zvonurilor că producătorii ar dori să aleagă un actor mai tânăr care să interpreteze emblematicul personaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: The Witcher Henry Cavill netflix