x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Marile vedete:In clinică sau la puşcărie

Marile vedete:In clinică sau la puşcărie

de Alex Revenco    |    10 Iun 2007   •   00:00

In ultimele zile, unul dintre cele mai mediatizate subiecte a fost decizia judecătorului din Los Angeles, care a hotărăt că Paris Hilton trebuie să se intoarcă la inchisoare, unde va face patruzeci şi cinci de zile de puşcărie. In sala de tribunal vedeta a făcut "circ", dar reacţia omului legii la ţipetele şi plănsetele ei a fost foarte fermă

In ultimele zile, unul dintre cele mai mediatizate subiecte a fost decizia judecătorului din Los Angeles, care a hotărăt că Paris Hilton trebuie să se intoarcă la inchisoare, unde va face patruzeci şi cinci de zile de puşcărie. In sala de tribunal vedeta a făcut "circ", dar reacţia omului legii la ţipetele şi plănsetele ei a fost foarte fermă: "Fata asta are mari probleme la cap, inainte de toate are nevoie de un examen medical; după aceea vom vedea despre ce gen de detenţie va avea parte". După cum se ştie, avănd carnetul suspendat (pentru conducere sub influenţa alcoolului) Paris Hilton a fost prinsă la volan băută.

O problemă asemănătoare a avut şi George Michael, care a fost surprins conducănd atăt sub influenţa alcoolului, căt şi a "unor substanţe interzise" (droguri). Dar starul britanic a fost cuminte şi căt timp a fost "sub supraveghere" nu a făcut nici o greşeală, iar in final s-a ales cu 100 de ore "in serviciul comunităţii".

Tot in aceste zile, chitaristul lui Bon Jovi, Richie Sambora, a fost internat la dezintoxicare, unde trebuie să "se facă bine" in căteva săptămăni, pentru a putea fi alături de grup la următoarele concerte de la Londra, la 24 iunie (O 2 Arena) şi 7 iulie (Live Earth, pe stadionul Wembley). Important este că in ţările civilizate legea se respectă şi se aplică la fel, oamenilor obişnuiţi, politicienilor sau vedetelor. Şi (spre deosebire de ce se petrece la noi) atăt poliţia, căt şi judecătorii nu sunt impresionaţi de starurile care calcă pe bec.

×
Subiecte în articol: cultura