x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Trippin'", sau cum să-ţi baţi joc de bani şi de public

"Trippin'", sau cum să-ţi baţi joc de bani şi de public

de Dana Cobuz    |    05 Iun 2010   •   00:00
"Trippin'", sau cum să-ţi baţi joc de bani şi de public

Bani prăpădiţi, timp pierdut. Pe scurt, aşa putem caracteriza noul videoclip al Andreei Bălan la piesa "Trippin'". Însoţită de o trupă numeroasă de dan­satoare, de fostul său partener de la "Dansez pentru tine", Petrişor Ruge, şi de echipa regizorului Alex Ceauşu, Andreea a petrecut o săptămână în Insula Corfu. Planul era exploatarea decorului natural deosebit al insulei greceşti pentru re­ali­zarea unui videoclip "meseriaş" al unei piese cu "potenţial de hit".

Bălan s-a întors însă acasă doar cu o producţie video jenantă, pe care o numeşte "incitantă", dar care nu este decât expresia unei vulgari­tăţi de care nu o credeam în stare nici măcar pe fosta Andre! Cu toate acestea, cân­tăreaţa afirmă că filmuleţul este cel mai bun clip al ei de până acum şi trage nădejde că va ajunge un produs internaţional.

Somnul raţiunii naşte monştri, dragă Andreea! Nu ne îndoim că eşti capabilă să dansezi foarte bine, dar permite-ne să te rugăm să deschizi bine ochii când vei dori să vizionezi obiectiv acest videoclip. Îţi vine pe limbă vreun alt cuvânt în afară de Vulgaritate? Crezi că atitudinea, dansurile tale şi ale trupei sunt departe de cele ale fetelor care-şi câştigă pâinea la bară, în cluburile de noapte?

E o mare diferenţă între a fi sexi, incitant, senzual şi a fi obscen. Şi e mare păcat că ai cheltuit multe mii de euro, că ai avut la dispoziţie un decor cu adevărat deosebit şi nu ai reuşit să realizezi decât un videoclip cu nimic mai bun decât unul filmat într-un club de striptease.

În legătură cu noul ei single, Andreea declara în urmă cu câteva săptămâni: "Anii petrecuţi pe scenă şi în ringul de dans m-au învăţat că nu e de ajuns să mergi în inerţia succesului de altădată. Mă reinventez şi vin cu un sound fresh, cu o piesă ce mar­chează o altă etapă în maturizarea mea ca artist. Am vrut o melodie de vară, cool şi total diferită faţă de ce am făcut până acum". Şi ai reuşit!


×
Subiecte în articol: muzica