x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AL DOILEA CONCERT EXTRAORDINAR SYMPHONY OF EMOTIONS I – CHRISTMAS SONGS: Schoenbrun Palace Orchestra Vienna va concerta pentru prima oară pe această scenă!

AL DOILEA CONCERT EXTRAORDINAR SYMPHONY OF EMOTIONS I – CHRISTMAS SONGS: Schoenbrun Palace Orchestra Vienna va concerta pentru prima oară pe această scenă!

de Magdalena Popa Buluc    |    10 Oct 2024   •   10:00
AL DOILEA CONCERT EXTRAORDINAR SYMPHONY OF EMOTIONS I – CHRISTMAS SONGS: Schoenbrun Palace Orchestra Vienna va concerta pentru prima oară pe această scenă!

Concertul extraordinar SYMPHONY OF EMOTIONS I – CHRISTMAS SONGS, în interpretarea inegalabilă a SCHONEBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, va avea o nouă reprezentaţie, la cererea publicului, în aceeaşi zi de 21 decembrie, la Opera Naţională Bucureşti, cu începere de la ora 16.00 (acces pentru public începând cu ora 15:00)!

Evenimentul, aflat la prima sa ediţie în această iarnă, va cuprinde cele mai frumoase cântece internaţionale de Crăciun, care vor crea o autentică atmosferă de sărbătoare si emoţie în inimile celor prezenţi la concert.

„În acest program ne-am planificat, în prima sa parte, să ne prezentăm în faţa spectatorilor cu muzica de Crăciun semnată de Leopold Mozart și Wolfgang Amadeus Mozart, dar și Bizet, Stolz și alți compozitori remarcabili ai vremii!

În a doua parte, intenționăm să interpretăm muzică internațională de Crăciun de Leroy Anderson și multe alte cântece de Crăciun din Austria. Un amestec strălucitor din toate melodiile diferite care au ca temă centrală Crăciunul. Alături de orchestră și cântăreți” - a declarat fondatorul şi managerul Schoenbrun Palace Orchestra Vienna, Peter Hosek.

 

×