x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Angela Gossow (Arch Enemy), premiată la Metal Female Voices Festival

Angela Gossow (Arch Enemy), premiată la Metal Female Voices Festival

de Catalina Iancu    |    13 Oct 2009   •   00:00
Angela Gossow (Arch Enemy), premiată la Metal Female Voices Festival

Metal Female Voices Festival este un eveniment dedicat trupelor în care microfonul este "monopolizat" de soliste. Şi, deşi Arch Enemy este printre puţinele astfel de formaţii care nu au participat la evenimentul găzduit anual de localitatea belgiană Wieze, asta nu a oprit-o pe Angela Gossow să fie nominalizată la prima ediţie a premiilor MFVF ­ iar nemţoaica şi-a surclasat rivalele!



Conform paginii de MySpace a trupei, Angela Gossow a câştigat premiul la categoria "Best Growls & Grunts". Deşi trofeele vor fi acordate, oficial, abia în cadrul festivalului (care va avea loc la 17 şi 18 octombrie), organizatorii i l-au înmânat solistei Arch Enemy în culisele altui eveniment găzduit de Belgia, Mass Deathtruction Festival.

"MFVF a lansat un vot online la care fanii îşi puteau desemna favoriţii în cadrul a zece categorii. Se pare că am fost nominalizată (deşi habar n-aveam) şi am câştigat categoria «cea mai frumoasă voce de operă»", glumeşte Angela. "Bine, am câştigat la «Best Growls & Grunts»... Nu mă atrag astfel de lucruri, cu excepţia cazului în care chiar e ceva real. Iar această recunoaştere nu a venit de la vreun juriu «obosit», ci direct de la fani!" Solista încheie: "Arch Enemy nu a cântat până acum la MFVF, poate că e timpul să schimbăm această situaţie!"

×
Subiecte în articol: muzica